Football Talk

Ρεάλ Μαδρίτης: Θέλει να «δέσει» τον Βινίσους μέχρι το 2028 με ρήτρα 1 δις. ευρώ!

Ρεάλ Μαδρίτης: Θέλει να «δέσει» τον Βινίσους μέχρι το 2028 με ρήτρα 1 δις. ευρώ!

Οι εμφανίσεις του Βινίσιους και η επιδραστικότητα του στο παιχνίδι των «μερένγκες», αναγκάζει τη Ρεάλ Μαδρίτης να σκεφτεί από τώρα την ανανέωση του συμβολαίου του, το οποίο λήγει το 2024. Προτίθεται να του υπερδιπλασιάσει τις ετήσιες υποδοχές και να τον «δέσει» στο Μπερναμπέου με αστρονομική ρήτρα.

Άλλο ένα ματς που ο Βινίσιους ήταν ο μεγάλος πρωταγωνιστής, στη νίκη της Ρεάλ επί της Λεβάντε με 6-0, άλλος ένας λόγος για να τρίβει από ικανοποίηση τα χέρια του ο Φλορεντίνο Πέρεθ. Ο νεαρός Βραζιλιάνος είναι άξιος συμπαραστάτης του εξαιρετικού φέτος Καρίμ Μπενζεμά και η Ρεάλ Μαδρίτης δεν προτίθεται να τον αφήσει καν να σκεφτεί το ενδεχόμενο να φύγει.

Έτσι, σύμφωνα με τη Marca, η «Βασίλισσα» αναμένεται να του προτείνει πρόωρη ανανέωση συμβολαίου, το οποίο λήγει το 2024, επιθυμώντας να τον κρατήσει στη Μαδρίτη τουλάχιστον μέχρι το 2028. Το σημαντικό δέλεαρ για τον ίδιο θα είναι η γενναία αύξηση του ετήσιου μισθού του. Αυτή τη στιγμή ο «Βίνι» αμείβεται με 4 εκατομμύρια ετησίως και αν το ρεπορτάζ της ισπανικής εφημερίδας επαληθευτεί, τότε θα αγγίξει τα 10 εκατομμύρια (!) ευρώ.

Την ίδια στιγμή, οι άνθρωποι της Ρεάλ φαίνεται πως έχουν μεριμνήσει και για τη ρήτρα αποδέσμευσης, για την οποία γράφεται ένα αστρονομικό ποσό. Θέλοντας να αποθαρρύνουν κάθε ενδιαφερόμενο, προτίθενται να τοποθετήσουν τον πήχη εξαιρετικά ψηλά, ένα δισ. ευρώ (!), για να κόψουν τις ορέξεις κάθε πλευράς.

www.bnsports.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0