Football Talk

Μπρέντφορντ – Τότεναμ 0-0: Τσίμπησαν τον βαθμό οι «μέλισσες» και έκαναν δώρο στην Άρσεναλ! (video)

Μπρέντφορντ – Τότεναμ 0-0: Τσίμπησαν τον βαθμό οι «μέλισσες» και έκαναν δώρο στην Άρσεναλ! (video)

Μπορεί η Μπρέντφορντ να ήταν αδιάφορη στην αναμέτρηση απέναντι στην Τότεναμ, όσον αφορά την βαθμολογική της κατάσταση, όμως «πάλεψε» το ματς σαν να το ήθελε για να… σώσει την κατηγορία. Πήρε τον βαθμό, είχε δύο δοκάρια και με το 0-0 δίνει την ευκαιρία στην Άρσεναλ να ξαναγίνει το μεγάλο φαβορί για την κατάκτηση της 4ης θέσης.

Πριν από την έναρξη της αναμέτρησης της 34ης αγωνιστικής ανάμεσα στην Μπρέντφορντ και την Τότεναμ, ήταν ξεκάθαρο πως είχαμε φαβορί. Η Άρσεναλ είχε κερδίσει με 3-1 τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και οι «spurs» χρειάζονταν τη νίκη για να επιστρέψουν στην 4η θέση, με πλεονέκτημα συμμετοχής στο επόμενο Champions League.

Στο Brentford Community Stadium όμως, αυτό δεν έγινε ποτέ σαφές, με τους γηπεδούχους να τα δίνουν όλα και να αποσπούν έναν βαθμό, που δεν απειλήθηκε ποτέ μέχρι και το τελευταίο 15άλεπτο.

Συγκεκριμένα, η Μπρέντφορντ μπήκε καλύτερα στο ματς, είχε δοκάρι από στατική φάση στο πρώτο μέρος με τον Τόνεϊ και είχε εκτελέσει συνολικά έξι κόρνερ μέχρι και το 22ο λεπτό! Ο Έρικσεν ήταν ο κινητήριος μοχλός και οι φιλοξενούμενοι ολοκλήρωσαν το πρώτο μέρος με 0 σουτ στον στόχο και μόλις… δύο συνολικά!

Ωστόσο, η εικόνα τους δεν διαφοροποιήθηκε ούτε στην επανάληψη. Ο Έρικσεν απείλησε με την συμπλήρωση μίας ώρας, με το σουτ του να κοντράρει και το ματς κύλησε «σβηστά» μέχρι και το 85’, όπου Σον, Κέιν και Κουλουσέφσκι εξακολουθούσαν να μην βρίσκουν… τέρμα στις προσπάθειές τους.

Η ομάδα του Τόμας Φρανκ εξακολούθησε να ελέγχει τον ρυθμό και με το τελικό 0-0, μετά το δεύτερο δοκάρι του Τόνεϊ, μοιάζει να «κλειδώνει» την παραμονή της στην Premier League, κάνοντας δώρο και στην… Άρσεναλ, που μένει μόνη στην 4η θέση!


Μπρέντφορντ:
Ράγια, Γκόντος (78’ Γουϊσά), Σόρενσεν, Γιάνσον, Ρασμούσεν, Χένρι, Γιάνελτ, Έρικσεν, Γιένσεν (78’ Ντα Σίλβα), Εμπουεμό, Τόνεϊ

Τότεναμ: Γιορίς, Ντέιβις, Ντάιερ, Ρομέρο, Έμερσον (86΄ Μόουρα), Μπεντανκούρ, Χόιμπιεργκ, Σεσενιόν (74’ Σάντσες), Κουλουσέφσκι, Σον, Κέιν

 

Δημήτρης Μανάκος

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0