Football Talk

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ – Ατλέτικο Μαδρίτης 0-1: Άλωσαν το Ολντ Τράφορντ με Λόντι οι «ροχιμπλάνκος», στο… σπίτι του ο Ρονάλντο! (video)

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ – Ατλέτικο Μαδρίτης 0-1: Άλωσαν το Ολντ Τράφορντ με Λόντι οι «ροχιμπλάνκος», στο… σπίτι του ο Ρονάλντο! (video)

«Έκλεψε» την πρόκριση η αρμάδα του Τσόλο Σιμεόνε μέσα στο «Θέατρο των Ονείρων», ξορκίζοντας τον δαίμονα, Ρονάλντο (0-1). Έξω από όλες τις διοργανώσεις η Γιουνάιτεντ

Αποστολή εξετελέσθη για τους «ροχιμπλάνκος» στο Μάντσεστερ και στο Όλντ Τράφορντ χάρη σε μία εκπληκτική αντεπίθεση αλλά και αυτοθυσία από όλη την 11άδα για να κρατήσει ανέπαφη την εστία του Γιαν Όμπλακ και να στείλει τους Μαδριλένους στα προημιτελικά

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έχασε τεράστια ευκαιρία να ανοίξει το σκορ στο 13ο λεπτό, με τον Άντονι Ελάνγκα να μην μπορεί να νικήσει τον Γιάν Όμπλακ από θέση βολής, καθώς ο δεύτερος απέτρεψε το 1-0 με το κεφάλι. Η απάντηση ήρθε άμεσα από τους φιλοξενούμενους οι οποίοι απείλησαν τον Νταβίντ Ντε Χέα με ένα ευθύβολο σουτ του Ροντρίγκο Ντε Πολ εκτός περιοχής, όμως ο Ισπανός τερματοφύλακας με τρομερά αντανακλαστικά έδιωξε την μπάλα σε κόρνερ. 

Έκτοτε, ο ρυθμός του αγώνα «έπεσε» και οι «μπέμπηδες» ήταν αυτοί που είχαν τον έλεγχο του παιχνιδιού και την Ατλέτι να ψάχνει διαρκώς τον Ζοάο Φέλιξ, μέχρι τη στιγμή που η «τέλεια» αντεπίθεση επετεύχθη στο 41’ με τον Αντουάν Γκριεζμάν να σεντράρει στο δεύτερο δοκάρι και τον Ρενάν Λόντι να αφήνει άγαλμα τον Ντε Χεά με σκαστή κεφαλιά. «Παγώνοντας» το Όλντ Τράφορντ και δίνοντας στην ομάδα του ένα σημαντικό προβάδισμα ενόψει συνέχειας. 

Στο δεύτερο ημίχρονο η ομάδα του Ραλφ Ράγκνικ μπήκε πιο δυνατά στον αγωνιστικό χώρο και απείλησε την εστία του Όμπλακ με μία σέντρα-σουτ του Ελάνγκα στο 46’. Ενώ στο 52’ οι «ροχιμπλάνκος» δοκίμασαν τον Ντε Χεά με νέο σουτ του Ντε Πολ έξω από την περιοχή. Επτά λεπτά αργότερα ο Τζέιντον Σάντσο σπατάλησε μεγάλη ευκαιρία για να ισοφαρίσει το ματς με το σουτ του να καταλήγει λίγο πάνω από την εστία του Σλοβένου γκολκίπερ

Παρόλα αυτά, δεν έδωσε το έναυσμα στην ομάδα του, μιας και στο 77’ ο Ράφαελ Βαράν δεν μπόρεσε να σκοράρει απέναντι στον «ανίκητο» 29άχρονο τερματοφύλακα από πλεονεκτική θέση που οδήγησε την ομάδα του στην φάση των «8»

Οι ενδεκάδες: 

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ (Ραλφ Ράγκνικ): Ντε Χέα, Ντάλοτ, Βαράν, Μαγκουάιρ (84’ Μάτα), Τέλες, ΜακΤόμινεϊ (67’ Μάτιτς), Φρεντ (75’ Καβάνι), Φερνάντες (67’ Πογκμπά), Ελάνγκα (67’ Ράσφορντ), Σάντσο, Ρονάλντο

Ατλέτικο Μαδρίτης (Ντιέγκο Σιμεόνε): Όμπλακ, Σάβιτς, Χιμένες, Ρεϊνίλντο, Ερέρα, Λόντι, Γιορέντε, Κόκε (80’ Κοντόγκμπια), Ντε Πολ, Γκριεζμάν (90+3' Κορέα), Φέλιξ (90' Φελίπε)

Φοίβος Πεφάνης 

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0