Football Talk

Ολυμπιακός: Βουίζει η Τουρκία για Ονιεκούρου

Ολυμπιακός: Βουίζει η Τουρκία για Ονιεκούρου

Την ύστατη στιγμή της μεταγραφικής περιόδου στην Τουρκία, η Μπεσίκτας προσπαθεί να κάνει δικό της τον Χένρι Ονιεκούρου σύμφωνα με δημοσιεύματα από την γειτονική χώρα.

Σήμερα είναι η τελευταία μέρα των μεταγραφών στην Τουρκία και τις τελευταίες ώρες έχει αναπτυχθεί έντονη φημολογία για τον Χένρι Ονιεκούρου του Ολυμπιακού. Για τον Νιγηριανό είχε ενδιαφερθεί έντονα  η Μπασάκσεχιρ, αλλά η πρόταση της πρωτοπόρου του τουρκικού πρωταθλήματος δεν κάλυψε τα «θέλω» των Πειραιωτών.

Δεν είναι όμως μόνο η Μπασάκσεχιρ. Τόσο η Γαλατασαράι, όσο και η Μπεσίκτας έχουν συμπεριληφθεί αρκετές φορές στα σενάρια για τον Ονιεκούρου. Μάλιστα, τις τελευταίες ώρες οι Τούρκοι αναφέρουν πως η Μπεσίκτας προσπαθεί να κλείσει τη μεταγραφή του, με τον προπονητή της Σενόλ Γκιουνές να επιθυμεί διακαώς την απόκτηση του.

Ο ίδιος ο 24χρονος εξτρέμ φαίνεται πως θα προτιμούσε την Γαλατασαράι, στην οποία έχει παίξει σε τρεις διαφορετικές περιόδους ως δανεικός, ωστόσο τίποτα δε μπορεί να αποκλειστεί.

Την ίδια ώρα, υπενθυμίζεται πως ο Πέδρο Μαρτίνς στηρίζει τον Ονιεκούρου καθώς πιστεύει πως μπορεί να… γυρίσει το χαρτί, καθώς είναι αλήθεια πως μέχρι στιγμής έχει προσφέρει ελάχιστα με 1 γκολ και 1 ασίστ σε 22 συμμετοχές, ενώ πρόκειται για την πιο ακριβή μεταγραφή του Ολυμπιακού το περασμένο καλοκαίρι με 4,5 εκατ. ευρώ από τη Μονακό.

Μένει να φανεί τις επόμενες ώρες τι τελικά θα συμβεί με τις αποχωρήσεις από το ερυθρόλευκο ρόστερ, καθώς εκτός του Ονιεκούρου εκκρεμεί και το θέμα του Ρόνι Λόπες. 

Δημήτρης Σπηλιόπουλος

www.bnsports.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0