Football Talk

Ακύρωσε την μεταγραφή του Ντέιβιντ Γκούντγουίλι η Ρέιθ Ρόβερς!

Ακύρωσε την μεταγραφή του Ντέιβιντ Γκούντγουίλι η Ρέιθ Ρόβερς!

Μία ένδειξη πως οι φίλοι της Ρέιθ Ρόβερς δεν… ξεχνούν, ήταν η μαζική αντίδραση προς την μεταγραφή του Ντέιβιντ Γκούντγουίλι, ο οποίος υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας αλλά αναγκάστηκε να αποτελέσει παρελθόν, προτού καν αγωνιστεί με τη νέα του ομάδα!

Το 2017, σε μια υπόθεση αστικού δικαστηρίου, ο Λόρδος Άρμστρονγκ έκρινε ότι ο Ντέιβιντ Γκούντγουίλι από το Στέρλινγκ μαζί με τον τότε συμπαίκτη του Ντέιβιντ Ρόμπερτσον είχαν βιάσει μια 24χρονη γυναίκα σε ένα διαμέρισμα στο Armadale, στο West Lothian το 2011.

Συνέχισε την καριέρα του, αλλά όταν έφτασε στο σημείο να υπογράψει πριν από μερικές εβδομάδες στην Ρέιθ Ρόβερς, οι φίλοι της ομάδας απέδειξαν πως δεν… ξεχνούν, ξεσπώντας σε αντιδράσεις που έκαναν τον πρόεδρο να αποσύρει την μεταγραφή και να ακυρώσει την συμφωνία του με τον ποδοσφαιριστή.

Σε δημόσια τοποθέτησή του, ζήτησε συγγνώμη από τον κόσμο της ομάδας, απολογήθηκε και αναλυτικά είπε:

«Καταλάβαμε λάθος.

Κατά τη λήψη της αρχικής μας απόφασης, επικεντρωθήκαμε πάρα πολύ σε ποδοσφαιρικά θέματα και όχι αρκετά στο τι θα σήμαινε αυτή η απόφαση για τον σύλλογό μας και την κοινότητα ως σύνολο.

Τις τελευταίες δύο ημέρες ακούσαμε προσεκτικά τους οπαδούς που ήρθαν σε επαφή και είμαι πολύ ευγνώμων για την ειλικρίνειά τους. Ως πρόεδρος, ως διοικητικό συμβούλιο και ως διοικητική ομάδα, πήραμε όλοι ένα δύσκολο αλλά πολύτιμο μάθημα .

Αυτό το πολύ ατυχές επεισόδιο είναι κάτι για το οποίο όλοι μετανιώνουμε πικρά και είμαστε πλέον πλήρως αφοσιωμένοι στο να διορθώσουμε τα πράγματα. Επομένως, μπορώ να επιβεβαιώσω ότι, μετά από μια συνεδρίαση του διοικητικού συμβουλίου της Raith Rovers, ο παίκτης δεν θα επιλεγεί από τον Raith Rovers και θα ξεκινούν συζητήσεις με τον παίκτη σχετικά με τη συμβατική του θέση.

«Μοιραζόμαστε την επιθυμία να κάνουμε ό,τι είναι καλύτερο για τον σύλλογό μας και θα κάνουμε ό,τι περνάει από το χέρι μας για να ανακτήσουμε την εμπιστοσύνη και την εμπιστοσύνη της οικογένειας Ρέιθ Ρόβερς».

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0