Football Talk

Μαρτίνς: «Σήμερα δεν κέρδισε η καλύτερη ομάδα – Έπρεπε να αποβληθεί ο παίκτης της Άιντραχτ»

Μαρτίνς: «Σήμερα δεν κέρδισε η καλύτερη ομάδα – Έπρεπε να αποβληθεί ο παίκτης της Άιντραχτ»

Ο προπονητής του Ολυμπιακού αναφέρθηκε στην ήττα της ομάδας του αλλά και στην αποβολή που έπρεπε να δοθεί στη φάση με τον Ρέαμπτσιουκ.

Σχετικά Άρθρα

Ο Ολυμπιακός είδε την Άιντραχτ Φρανκφούρτης να σκοράρει στις καθυστερήσεις και να κερδίζει με 2-1 μέσα στον Πειραιά. Ο Πέδρο Μαρτίνς αναφέρθηκε στην ήττα της ομάδας του και στο γεγονός πως δεν υπήρξε αποβολή στη φάση του Ρέαμπτσιουκ.

Συγκεκριμένα είπε:

«Αφού δόθηκε η κίτρινη κάρτα, προφανώς ο διαιτητής είδε το χτύπημα. Αφού είδε το χτύπημα, είναι απαράδεκτο που δεν απέβαλε τον παίκτη με το νο27, που τραυμάτισε τον Όλεγκ και τον επηρέασε στη συνέχεια του παιχνιδιού. Δεν ελέγχθηκε και το δεύτερο γκολ από τον VAR. Λυπούμαστε πολύ. Κοιτάζουμε το επόμενο παιχνίδι»

Σχολιάζοντας το αγωνιστικό σκέλος, υποστήριξε ότι οι Γερμανοί δεν ήταν καλύτεροι: «Ήταν ένα σκληρό αποτέλεσμα, όμως σήμερα δεν κέρδισε η καλύτερη ομάδα. Νομίζω εμείς ήμασταν αυτή σε μεγάλο μέρος του παιχνιδιού. Κάναμε δύο λάθη, δεχθήκαμε δύο γκολ. Απειλήσαμε περισσότερο τον αντίπαλο, είχαμε καλύτερες ευκαιρίες, αλλά δυστυχώς για άλλη μια φορά δεν καταφέραμε να τις μετατρέψουμε σε γκολ. Είχαμε τον έλεγχο του παιχνιδιού, έτσι δείχνουν τα νούμερα μετά τον αγώνα. Πληρώσαμε τα λάθη μας»

Τέλος, για την κούρσα της πρόκρισης στη φάση των 16, είπε: «Δεν εξαρτάται από εμάς αυτήν τη στιγμή η 1η θέση. Θα κάνουμε ό,τι μπορούμε για να κερδίσουμε τα δύο εναπομείναντα παιχνίδια, αλλά εξαρτάται από τους υπόλοιπους για να δούμε τι θα γίνει».

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0