Football Talk

Ο Ντιμπάλα ξεπέρασε τον Πλατινί και τον τίμησε με έναν πανηγυρισμό που έχει ιστορία ένα ακυρωθέν γκολ σε τελικό

Ο Ντιμπάλα ξεπέρασε τον Πλατινί και τον τίμησε με έναν πανηγυρισμό που έχει ιστορία ένα ακυρωθέν γκολ σε τελικό

Ο Πάουλο Ντιμπάλα έφτασε τα 105 γκολ με τη Γιουβέντους ξεπερνώντας τον Μισέλ Πλατινί και το πανηγύρισε με έναν ιδιαίτερο τρόπο…

Σχετικά Άρθρα

Στο πάνθεον της ιστορίας της Γιουβέντους μπήκε ο Πάουλο Ντιμπάλα καθώς κατάφερε να ξεπεράσει στα γκολ τον θρυλικό Μισέλ Πλατινί. Ο Αργεντινός αρτίστας έφτασε τα 105 γκολ το βράδυ της Τρίτης σημειώνοντας δύο τέρματα απέναντι στη Ζενίτ και οδήγησε τη Μεγάλη Κυρία στη νίκη με 4-2.

«Ο πανηγυρισμός ήταν για να τιμήσω τον Μισέλ Πλατινί. Ήταν είδωλο για μένα, για το ποδόσφαιρο και για τη Γιουβέντους», ανέφερε ο Ντιμπάλα μετά τη λήξη του αγώνα απέναντι στους Ρώσους.

Ο συγκεκριμένος πανηγυρισμός έχει μια ιδιαίτερη ιστορία από πίσω. Έλαβε χώρα στον τελικό του Διηπειρωτικού Κυπέλλου ανάμεσα στη Γιουβέντους και την Αργεντίνος Τζούνιορς το 1985. Ο Πλατινί πέτυχε ένα θαυμάσιο τέρμα, το οποίο ακυρώθηκε, με τον ίδιο να πανηγυρίζει ξαπλώνοντας στο χορτάρι και στη συνέχεια να χειροκροταέι ειρωνικά τον διαιτητή. Για την ιστορία, η Γιουβέντους κατάφερε να κατακτήσει στη διαδικασία των πέναλτι το πρώτο της Διηπειρωτικό.


Αλέξανδρος Καρατσενίδης

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0