Football Talk

Στέρλινγκ: «Θα ήθελα να αγωνιστώ στο εξωτερικό»

Στέρλινγκ: «Θα ήθελα να αγωνιστώ στο εξωτερικό»

Το ενδεχόμενο αποχώρησης του Άγγλου εξτρέμ από τη Μάντσεστερ Σίτι γίνεται ακόμη πιο πιθανό, με τον 26χρονο επιθετικό να είναι ανοικτός σε προτάσεις του εξωτερικού που θα του αποφέρουν περισσότερο χρόνο συμμετοχής.

Το τελευταίο διάστημα, ο Ραχίμ Στέρλινγκ έχει χάσει την θέση του στη βασική ενδεκάδα της Μάντσεστερ Σίτι από τον Τζακ Γκρίλις και πλέον μοιάζει έτοιμος να αποχωρήσει από το σύλλογο.

Ο Άγγλος επιθετικός δεν είναι ευχαριστημένος στη Μάντσεστερ Σίτι με το χρόνο συμμετοχής του και το μέλλον του στο σύλλογο παραμένει αβέβαιο, την ώρα που για την περίπτωσή του ενδιαφέρεται η Μπαρτσελόνα.

Με δηλώσεις του στην «Guardian», ο Ραχίμ Στέλρινγκ τόνισε πως είναι ανοικτός σε προτάσεις από το εξωτερικό εφόσον μπορέσουν να του εγγυηθούν περισσότερο χρόνο συμμετοχής.

«Θα ήθελα να παίξω στο εξωτερικό και να μάθω ξένες γλώσσες. Μου αρέσουν περισσότερο τα γαλλικά και τα ισπανικά. Αν υπήρχε η ευκαιρία να αγωνιστώ αλλού, θα ήμουν ανοικτός σε αυτή την επιλογή» ανέφερε χαρακτηριστικά ο επιθετικός της Μάντσεστερ Σίτι.

 


Πηγή: England365.gr

www.bnsports.gr 

 

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0