Football Talk

ΑΕΚ: Ο Γιαννίκης φέρνει αλλαγές και «κόβει» τη διανυκτέρευση στο ξενοδοχείο – Ο λόγος αυτής της εισήγησης και τι θέλει να πετύχει

ΑΕΚ: Ο Γιαννίκης φέρνει αλλαγές και «κόβει» τη διανυκτέρευση στο ξενοδοχείο – Ο λόγος αυτής της εισήγησης και τι θέλει να πετύχει
Ο Αργύρης Γιαννίκης εισηγήθηκε στη διοίκηση να μην διανυκτερεύει η αποστολή της ΑΕΚ παραμονή κάθε αγώνα στο ξενοδοχείο, εξηγώντας τους λόγους.
Σχετικά Άρθρα
Γράφει ο Θοδωρής Καρβουνιάρης

Φέρνει αλλαγές στην ΑΕΚ και την καθημερινότητά της ο Αργύρης Γιαννίκης. Μία εξ αυτών μάλιστα δείχνει ιδιαίτερα πρωτοποριακή για τα ελληνικά δεδομένα! Συγκεκριμένα, ο προπονητής εισηγήθηκε στη διοίκηση όταν η ομάδα έχει να δώσει εντός έδρας παιχνίδια (ή και εκτός έδρας που είναι στην Αθήνα) αργά το απόγευμα, να μην διανυκτερεύει στο ξενοδοχείο την παραμονή των αγώνων, όπως συνηθίζεται έως τώρα.

Αντίθετα, ο Γιαννίκης θέλει μετά την προπόνηση παραμονή των ματς οι παίκτες του να πηγαίνουν στα σπίτια τους, εκεί να μένουν τα βράδια και νωρίς το πρωί των αγώνων να δίνεται ραντεβού στο προπονητικό κέντρο των Σπατών, για προπόνηση – ενεργοποίηση (όπως λέγεται στην προπονητική ορολογία). Μετά την προπόνηση – ενεργοποίηση, που αφορά τακτική προσέγγιση του αγώνα, οι παίκτες να πηγαίνουν στο ξενοδοχείο για ξεκούραση και το απόγευμα όλοι μαζί κανονικά στο γήπεδο.

Αυτό θέλει να γίνεται ο Γιαννίκης προκειμένου στα ματς που είναι αργά το απόγευμα, να μην κλείνονται οι παίκτες στο ξενοδοχείο περίπου 24 ώρες. Θεωρεί πως δεν τους βοηθάει ιδιαίτερα ψυχολογικά. Σε αγώνες τώρα ακόμα και μέσα στο ΟΑΚΑ όπου θα είναι νωρίς το μεσημέρι, δεν θα αποκλείεται διανυκτέρευση στο ξενοδοχείο.

Ετσι, η ΑΕΚ, «πατώντας» στην επιθυμία του προπονητή επέστρεψε ξανά στο HollidayInnτης Αττικής οδού, φεύγοντας από το Marriotπου είχε μετακομίσει αυτή τη σεζόν. Ετσι θα αποφεύγεται η άσκοπη πολύωρη μετακίνηση από τα Σπάτα στο ξενοδοχείο και από εκεί στο ΟΑΚΑ ανήμερα των αγώνων.

Για τα ελληνικά δεδομένα πρόκειται για μία εισήγηση που προκαλεί αίσθηση. Στο εξωτερικό όμως αρκετές ομάδες δεν πηγαίνουν στο ξενοδοχείο παραμονές αγώνων. Το ζητούμενο για τον Γιαννίκη, όπως εξήγησε στη διοίκηση, είναι πως δεν θέλει τους παίκτες πολλές ώρες μέσα σε ένα ξενοδοχείο. Και έτσι θα «κόβεται» αρκετές φορές.

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0