Face to Face

Ο Τζέριαν Γκραντ στο BN Sports: «Μία νίκη μακριά από το τρόπαιο, δεν θα μπορούσα να ζητήσω κάτι άλλο» (video)

Ο Τζέριαν Γκραντ στο BN Sports: «Μία νίκη μακριά από το τρόπαιο, δεν θα μπορούσα να ζητήσω κάτι άλλο» (video)

Τι παραπάνω να ζητήσει; Ο Παναθηναϊκός είναι και πάλι στον τελικό της EuroLeague και ο Τζέριαν Γκραντ, ένας από τους πρωταγωνιστές του «τριφυλλιού» στο ματς με τη Φενέρ, εξέφρασε τη χαρά του στην κάμερα του BN Sports!

Αποστολή στο Βερολίνο: Ευτυχία Οικονομίδου

Είναι και πάλι εκεί! Πέρασαν 13 χρόνια από τον τελευταίο τελικό του, αλλά ο Παναθηναϊκός, «έλιωσε» τη Φενέρμπαχτσε (24/05, 73-57) στον ημιτελικό και εξασφάλισε την παρουσία του στον τελικό της EuroLeague, όπου θα διεκδικήσει το 7ο «αστέρι» του!

Ο «πιστός στρατιώτης» του Εργκίν Αταμάν όλη τη χρονιά, ο Τζέριαν Γκραντ, αποτέλεσε έναν από τους κυριότερους λόγους, που το «τριφύλλι» εξαφάνισε από το γήπεδο την τουρκική ομάδα.

Όχι μόνο με τις συνηθισμένες αμυντικές του επιδόσεις, αλλά και με όσα πέτυχε στην επίθεση. Ο Αμερικανός γκαρντ τελείωσε το παιχνίδι με 13 πόντους, 2 ριμπάουντ και 2 ασίστ και μιλώντας στο BN Sports, δεν μπόρεσε να κρύψει τη χαρά του για τη συμμετοχή του στον τελικό!

«Είναι εκπληκτικό, πλέον βρισκόμαστε μία νίκη μακριά από το τρόπαιο. Δεν θα μπορούσα να ζητήσω κάτι περισσότερο».

Βέβαια, έσπευσε να τονίσει πως το συγκεκριμένο αποτέλεσμα, ήταν απόρροια της ομαδικής προσπάθειας και όχι απλώς ενός παράγοντα στην αναμέτρηση.

«Όλοι οι παίκτες συνεισέφεραν, τόσο επιθετικά, όσο και αμυντικά. Φτάσαμε στη νίκη όλοι μαζί».

Ενώ κλείνοντας, δεν θέλησε να ξεχωρίσει κάποια ομάδα για τον τελικό, τονίζοντας πως σε ένα Final Four, όλα τα ματς θα είναι ιδιαιτέρως σκληρά.

«Σε αυτό το σημείο της διοργάνωσης, είναι πάντα οι πιο σκληρές ομάδες της Ευρώπης. Επομένως, με όποιον αντίπαλο και να παίξουμε, θα είναι δύσκολο παιχνίδι. Πρέπει να τα δώσουμε όλα».

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0