Face to Face

Δημήτρης Γούτας: «Πιστεύω στην άνοδο της Κάρντιφ στην Premier League – Θρύλος ο Ράμσεϊ, εξαιρετικός ο Μπουλούτ!»

Δημήτρης Γούτας: «Πιστεύω στην άνοδο της Κάρντιφ στην Premier League – Θρύλος ο Ράμσεϊ, εξαιρετικός ο Μπουλούτ!»

Μπορεί ένα όνειρο να γίνει πραγματικότητα στα 29; «Ναι, μπορεί να συμβεί, αρκεί να δουλεύεις πολύ και να πιστεύεις στον εαυτό σου.» Αυτό είναι το «μότο» του Δημήτρη Γούτα, ο οποίος κάνει υπερήφανη την Ελλάδα στο «Νησί», έχοντας πάρει μεταγραφή στην Κάρντιφ του Άαρον Ράμσεϊ και του Ερόλ Μπουλούτ. Έχει ήδη προσαρμοστεί, στοχεύει στην… Premier League και μιλά αποκλειστικά στον Δημήτρη Μανάκο, δύο ημέρες πριν την σέντρα στην Championship και το ματς στο «Έλαντ Ρόουντ»!

Πριν από περίπου 700 ημέρες, ο Δημήτρης Γούτας βρισκόταν στην Ελλάδα και φορούσε τη φανέλα του Ατρομήτου, λίγα 24ώρα πριν προκύψει η πρόταση της Σίβασπορ και αποφασίσει να αναχωρήσει για τη γειτονική μας χώρα. Μεταβαίνει στην Τουρκία και ξεχωρίζει από την πρώτη ημέρα.

Αποτελεί τον βασικό κεντρικό αμυντικό της Σίβασπορ, διακρίνεται, αγωνίζεται στην Ευρώπη με την ομάδα του και ξεχωρίζει μεταξύ των υπολοίπων.

Μένει για δύο χρόνια εκεί, αλλά ξαφνικά, «σκάει» σαν «βόμβα», το ενδεχόμενο να αγωνιστεί στην Κάρντιφ. Ένα όνειρο γίνεται πραγματικότητα στα… 29 του χρόνια. Ο Έλληνας κεντρικός αμυντικός δεν θα μπορούσε να πει «όχι» στο ενδεχόμενο της Championship και σε ένα τόσο ιστορικό σωματείο, όπως είναι οι Ουαλοί.

Διαβάστε τη συνέχεια εδώ

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0