Ο Ιταλός εκλέκτορας ετοιμάζεται για τη μεγάλη του στιγμή, να βρεθεί ως ομοσπονδιακός εκλέκτορας σ' ένα Παγκόσμιο Κύπελλο. Στιγμή και περίοδος ιδιαίτερη και ξεχωριστή, πόσο μάλλον, λόγω της ιστορικής Βραζιλίας, την οποία θα καθοδηγεί.
Πλην των δηλώσεων για τον Νεϊμάρ και το ερωτηματικό της ετοιμότητάς του, ο πάλαι πότε alenatore των Μίλαν και Ρεάλ Μαδρίτης τοποθετήθηκε συνολικά για την κλήρωση της «σελεσάο», καθιστώντας καθοριστικής σημασίας την πρεμιέρα με το Μαρόκο.
Η δήλωσή του:
«Το Μαρόκο τα πήγε καλά στο τελευταίο Μουντιάλ ενώ και η Σκωτία έχει μία πολύ δυνατή ομάδα, θα είναι δύσκολα τα πράγματα. Θα πρέπει να πάρουμε την πρώτη θέση στον όμιλο.
Πάνω από όλα, πρέπει να προετοιμαστούμε καλά για το πρώτο παιχνίδι, το οποίο θα είναι πολύ σημαντικό, και να έχουμε στο μυαλό μας ότι χρειάζεται τρεις νίκες στα ισάριθμα ματς.
Αρχικά απέναντι στο Μαρόκο, που είναι ο πιο δύσκολος αντίπαλος, και έπειτα απέναντι στους άλλους δύο αντιπάλους.»
Νικόλας Κανελλόπουλος






