Face to Face

Ο Ορμπελίν Πινέδα στο BN Sports: «Το απολαμβάνω που είμαι στην ΑΕΚ - Το μέλλον δεν είναι μόνο στα δικά μου χέρια» (video)

Ο Ορμπελίν Πινέδα στο BN Sports: «Το απολαμβάνω που είμαι στην ΑΕΚ - Το μέλλον δεν είναι μόνο στα δικά μου χέρια» (video)
Ο μαέστρος, το «μηχανάκι», αλλά και ο μεγάλος... πόθος των φίλων της ΑΕΚ, εν όψει της μεταγραφικής περιόδου. Ο Ορμπελίν Πινέδα μίλησε στο BN Sports, αμέσως μετά τη φιέστα του πρωταθλήματος, για την πρώτη -και απολαυστική- σεζόν στην Ελλάδα, που θέλει να «κλείσει» με το νταμπλ, αλλά και το μέλλον του!
Σχετικά Άρθρα
Δηλώσεις στον Φάνη Τσοκανά

Η ΑΕΚ κατέκτησε το πρωτάθλημα Ελλάδας, το πανηγύρισε με τη ψυχή της, εντός κι εκτός γηπέδου, αλλά από το ξημέρωμα της 15ης Μαΐου κι έπειτα, χρειάζεται ένα τελευταίο «σπριντ», για να πανηγυρίσει το πρώτο της νταμπλ, μετά το 1978.

Από εκείνο το σημείο και μετά, ο προγραμματισμός της φετινής σεζόν -που «τρέχει» ήδη- θα έρθει στο προσκήνιο. Το πιο πολυσυζητημένο όνομα σε αυτές τις συζητήσεις; Ο Ορμπελίν Πινέδα.

Βασικότατο «γρανάζι» στη φετινή ΑΕΚ, κατά πολλούς ένας από τους ποιοτικότερους παίκτες που αγωνίζονται στην Ελλάδα, αλλά δανεικός, χωρίς οψιόν αγοράς.

Το μέλλον του δεν βρίσκεται αποκλειστικά στα δικά του χέρια, αλλά κυρίως σε αυτά της Θέλτα -και τη διάθεσή της να τον παραχωρήσει, υπό οποιαδήποτε μορφή- και της ΑΕΚ, που καλείται να κάνει την οικονομική υπέρβαση, ώστε να «φορά» και τη νέα σεζόν τη φανέλα της.

Ο ίδιος, πάντως, αμέσως μετά τη φιέστα-τίτλου στην OPAP Arena, μιλώντας στο BN Sports, φρόντισε να ξεκαθαρίσει πόσο χαρούμενος είναι στην ΑΕΚ, πόσο απολαμβάνει την πρώτη του σεζόν στην Ελλάδα και πόσο καλό είναι το «κλίμα», από τα γραφεία του συλλόγου, έως τα αποδυτήρια.

 
«Είμαι ενθουσιασμένος. Από την αρχή της σεζόν το πίστευα. Είχαμε μία τεράστια ευκαιρία και την εκμεταλλευθήκαμε, κάτι που αντανακλάται στην κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Ευχαριστώ όλους στον σύλλογο, τον προπονητή μας και τους συμπαίκτες μου, που μας έδωσαν την ευκαιρία να απολαύσουμε αυτήν τη σεζόν» ανέφερε αρχικά, ερωτηθείς για τη «γεύση» που του άφησε αυτή η πρώτη σεζόν στην Ελλάδα, έστω κι αν εκκρεμεί ο τελικός του Κυπέλλου.

Αναπόφευκτα, η συζήτηση «στράφηκε» προς το μέλλον του, μιας και αποτελεί το Νο.1 θέμα εξωαγωνιστικής συζήτησης των φίλων της ΑΕΚ.

 
«Το μέλλον μου δεν βρίσκεται μόνο στα δικά μου χέρια. Θέλτα και ΑΕΚ πρέπει να έρθουν σε συμφωνία.

Προς το παρόν, ας ορίσουμε αυτά που μπορούμε για το μέλλον μας, με την κατάκτηση του Κυπέλλου. Απολαύσαμε τη φιέστα του πρωταθλήματος, αλλά έχουμε κάτι ακόμα στον δρόμο μας.

Το καλύτερο που έχω να κάνω είναι να μείνω συγκεντρωμένος στον αγωνιστικό χώρο και να δίνω τον καλύτερό μου εαυτό».

 
www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0