Face to Face

Ο Παντελής Χατζηδιάκος στο BN Sports: «Όνειρο όλων μας στην Εθνική Ελλάδας, το EURO 2024!» (video)

Ο Παντελής Χατζηδιάκος στο BN Sports: «Όνειρο όλων μας στην Εθνική Ελλάδας, το EURO 2024!» (video)
Ο Παντελής Χατζηδιάκος έδωσε το «παρών» σε κάθε ματς της Εθνικής Ελλάδας στο Nations League και μετά την τελευταία αναμέτρηση, μίλησε στο BN Sports τόσο για το ματς κόντρα στη Βόρεια Ιρλανδία (27/09, 3-1) όσο και για τον μεγάλο στόχο της ομάδας: το EURO 2024!
Σχετικά Άρθρα
Δηλώσεις στον Φάνη Τσοκανά

Η Εθνική Ελλάδας έριξε «αυλαία» στο Nations League με τον ιδανικότερο τρόπο: με όμορφο ποδόσφαιρο και μία επιβλητική νίκη κόντρα στη Βόρεια Ιρλανδία (27/09, 3-1).

Καθ' όλη την προσπάθειά της στη διοργάνωση, ο Παντελής Χατζηδιάκος ήταν μία αμυντική σταθερά για τον Γκουστάβο Πογέτ. Ξεκίνησε βασικός και στα έξι ματς, έχασε μόλις 66 αγωνιστικά λεπτά, λόγω τραυματισμού στο πρώτο ματς με την Κύπρο και συνέβαλλε τα μέγιστα, στην άνοδο της «γαλανόλευκης» στη League B του Nations League.

Μετά το πέρας της 6ης και τελευταίας αναμέτρησης, μίλησε στο BN Sports που έδωσε το «παρών» στη Ριζούπουλη, κάνοντας τον απολογισμό τόσο του ματς, όσο και της διοργάνωσης, τονίζοντας πως ο μεγάλος στόχος του EURO, είναι το όνειρο αρκετών παιδιών.



-Ένα σχόλιο για την εικόνα του ματς;
«Ξεκινήσαμε πολύ καλά. Κατευθείαν είχαμε μία καλή φάση, βρήκαμε το γκολ και από το πουθενά, δεχθήκαμε ένα. Ήταν μία πολύ κακή αμυντική στιγμή για όλους μας.

Ευτυχώς μπήκαμε στα αποδυτήρια, διορθώσαμε κάποια πράγματα και κερδίσαμε πολύ δίκαια. Ήμασταν πολύ καλύτεροι σε ολόκληρο το παιχνίδι».

-Τι άλλαξε σε σχέση με την Κύπρο;
«Ήταν μία πολύ κακη μέρα. Το συζητήσαμε όλοι και καταλήξαμε πως με όποιον αντίπαλο παίζουμε, οφείλουμε να δίνουμε το 100%. Τίποτα λιγότερο. Κόντρα στη Βόρεια Ιρλανδία επιστρέψαμε στις νίκες κατευθείαν και αποδείξαμε πως το ματς με την Κύπρο, ήταν μία κακή παρένθεση».

-Μετά την εξαιρετική σας πορεία στο Nations League, υπάρχει πίστη για παρουσία στο EURO 2024;
«Τα πράγματα εξελίχθηκαν πολύ καλά για εμάς, μέσω σκληρής δουλειάς. Έτσι ήρθαν οι πέντε νίκες σε έξι ματς και η άνοδος. Πλέον, θέλουμε πάρα πολύ ως ομάδα, ως γκρουπ, αλλά και κάθε νέο μέλος που προστίθεται ξεχωριστά, να πάμε σε ένα μεγάλο τουρνουά.

Για την Ελλάδα, αλλά και για εμάς τους ίδιους ως ποδοσφαιριστές, είναι το όνειρό μας να βρεθούμε σε κάτι τόσο μεγάλο, όπως το EURO».

1664371120708.jpg

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0