Face to Face

Ο Γιώργος Μύγας στο BN Sports: «Δεν μας ανησυχούν τα αποτελέσματα των φιλικών – Ο κόσμος του Ιωνικού είναι η δύναμή μας»

Ο Γιώργος Μύγας στο BN Sports: «Δεν μας ανησυχούν τα αποτελέσματα των φιλικών – Ο κόσμος του Ιωνικού είναι η δύναμή μας»

Από τα βασικά στελέχη του Ιωνικού την περσινή σεζόν και έτσι θα συνεχίσει και φέτος. Ο Γιώργος Μύγας αναφέρθηκε αποκλειστικά στο BN Sports για την κατάσταση της ομάδας αλλά και αυτό που περιμένει μέσα στη νέα σεζόν.

Δηλώσεις στον Νότη Χάλαρη

Αντίστροφα μετρούν οι ελληνικές ομάδες για την έναρξη της Super League, με κάθε σύνολο να κοιτάει να είναι όσο το δυνατόν πιο έτοιμο. Ο Ιωνικός μπορεί να μην έχει κερδίσει μέχρι στιγμής κανένα από τα φιλικά που έχει δώσει αλλά αυτό δεν είναι λόγος ανησυχίας όπως τόνισε ο Γιώργος Μύγας.

Ο 28χρονος φουλ μπακ μίλησε αποκλειστικά στο BN Sports για την κατάσταση της ομάδας, τονίζοντας πως άπαντες θα είναι έτοιμοι για τη νέα σεζόν. Παράλληλα στάθηκε στο φιλικό με τον Ατρόμητο αλλά και το πως θα είναι το φετινό πρωτάθλημα.

  • Πες μου αρχικά για το φιλικό με τον Ατρόμητο. Ήταν ένα παιχνίδι με ένταση. Τι κράτησες από αυτό;

«Ήταν ένα πολύ δυνατό φιλικό δεδομένο ότι είναι και ένα ντέρμπι μεταξύ μας. Και οι δυο ομάδες παίξαμε αρκετά δυνατά. Δυστυχώς οι ισορροπίες άλλαξαν πολύ νωρίς επειδή μείναμε με 10 παίχτες αλλά παρόλα αυτά προσπαθήσαμε να βγάλουμε το πλάνο που δουλεύουμε με τον προπονητή μας σε όλη την προετοιμασία»

  • Δεν έχετε κερδίσει μέχρι τώρα στα φιλικά. Είναι ένας λόγος ανησυχίας ή θα είστε έτοιμοι για το πρωτάθλημα;

«Η αλήθεια είναι πως δεν έχουμε κερδίσει κάποιο φιλικό μέχρι τώρα αλλά αυτό δεν μας ανησυχεί καθόλου. Το σημαντικό είναι να τηρούμε όλα όσα μας λέει ο προπονητής μας και έτσι στο πρωτάθλημα θα εμφανιστούμε πανέτοιμη όπως το κάναμε και πέρυσι πολύ καλά»

οππιθ.jpg

  • Ποιοι είναι οι στόχοι της ομάδας για φέτος, δεδομένης της περσινής πορείας;

«Οι στόχοι της ομάδας είναι η γρήγορη παραμονή στην κατηγορία, να παίξουμε καλό ποδόσφαιρο όπως το κάναμε και πέρυσι και μέσα από αυτό να είμαστε ανταγωνιστικοί για να καταφέρουμε κάτι καλύτερο»

  • Πως ένιωσες που έπαιξες ξανά μπροστά στους οπαδούς της ομάδας;

«Ο κόσμος μας είναι η δύναμη μας και ένιωσα πολύ όμορφα. Μου είχε λείψει όλο αυτό. Θέλουμε τον κόσμο δίπλα μας όπως το έκανε και πέρυσι. Χωρίς αυτόν δεν θα είχαμε καταφέρει τόσα πράγματα»

  • Τι πρωτάθλημα περιμένεις να βρεις μπροστά σου φέτος;

«Πιστεύω πως το πρωτάθλημα φέτος θα είναι πιο δύσκολο από πέρυσι δεδομένου ότι όλες οι ομάδες έχουν δυναμώσει. Παρόλα αυτά εμείς κοιτάμε την ομάδα μας δουλεύουμε σκληρά για να εμφανίσουμε πολύ δυνατοί και ανταγωνιστικοί»

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0