Face to Face

Ο Τάσος Μπακασέτας στο BN Sports: «Ο κόσμος αγκαλιάζει ξανά την Εθνική Ελλάδας - Πάμε για την πρωτιά με το Κόσοβο!» (video)

Ο Τάσος Μπακασέτας στο BN Sports: «Ο κόσμος αγκαλιάζει ξανά την Εθνική Ελλάδας - Πάμε για την πρωτιά με το Κόσοβο!» (video)
Ο Τάσος Μπακασέτας, αρχηγός της Ελλάδας και MVP της αναμέτρησης με την Κύπρο (09/06, 3-0), μίλησε μετά το τέλος του παιχνιδιού στο BN Sports που βρέθηκε στον Βόλο.
Αποστολή στον Βόλο: Φάνης Τσοκανάς - Δημήτρης Μανάκος

Δηλώσεις στον Φάνη Τσοκανά
 
Τρίτη σερί νίκη για την Ελλάδα στο φετινό Nations League, τρίτο σερί ματς που ο Τάσος Μπακασέτας ανοίγει το σκορ. Όπως απέναντι στη Βόρεια Ιρλανδία και το Κόσοβο, έτσι και κόντρα στην Κύπρο, ο αρχηγός του εθνικού μας συγκροτήματος βρήκε δίχτυα και όχι μόνο διακρίθηκε, αλλά αναδείχθηκε ως ο πολυτιμότερος της αναμέτρησης και καταχειροκροτήθηκε, όταν έγινε αλλαγή.
 
Το BN Sports έδωσε το «παρών» στο Πανθεσσαλικό στάδιο, στην επικράτηση της ομάδας του Γκουστάβο Πογέτ με 3-0 (09/06) και μετά το πέρας του παιχνιδιού συνομίλησε με τον αρχηγό της Εθνικής Ελλάδας, Τάσο Μπακασέτα, ο οποίος αναφέρθηκε τόσο στην αναμέτρηση με την Κύπρο και την επερχόμενη με το Κόσοβο (12/06, 21:45), όσο και στον κόσμο που αγκαλιάζει ξανά την ομάδα.

 
-Ένα σχόλιο για την εικόνα του ματς;
«Πολύ καλό παιχνίδι για εμάς. Ξεκίνησε ιδανικά, μιας και προηγηθήκαμε νωρίς. Στο πρώτο μέρος, παρά τα δύο γκολ, δεν είχαμε την εικόνα που παρουσιάσαμε στα δύο τελευταία παιχνίδια. Στο δεύτερο, όμως, επιβάλαμε τον ρυθμό μας και με ένα γρήγορο γκολ, κλειδώσαμε το ματς και διαχειριστήκαμε το υπέρ μας προβάδισμα. Πολύ σημαντικό αποτέλεσμα, από βαθμολογικής και ψυχολογικής πλευράς».
 
-Πώς νιώθεις για το βραβείο και το τρίτο γκολ σερί;
«Είναι ένα πολύ ωραίο συναίσθημα να βρίσκεις δίχτυα, ειδικά με την εθνική ομάδα. Το πιο σημαντικό, όμως, είναι να κερδίζουμε. Ας βάλει το γκολ όποιος θέλει. Εγώ για τους συμπαίκτες μου θα είμαι εκεί, όπως είναι κι αυτοί. Είναι αμφίδρομη η σχέση μας».


 
-Η ομάδα ξεκίνησε να παίρνει ξανά αποτελέσματα. Σε τι οφείλεται η αλλαγή;
«Θεωρώ πως είμαστε πιο έτοιμοι πλέον. Ξέρουμε τους ρόλους μας, τι χρειάζεται να κάνουμε και ανταπεξερχόμαστε καλύτερα στην πίεση. Σε τέτοιο επίπεδο, όλα αυτά παίζουν ρόλο. Ακόμα και τα παιδιά που μπήκαν τώρα στην ομάδα, πάτησαν γερά στα πόδια τους, παίζουν στις ομάδες τους, έχουν εμπειρία και αυτό κάνει τη διαφορά».
 
-Έχει και τη σφραγίδα του Γκουστάβο Πογέτ;
«Τα αποτελέσματα είναι ο καθρέφτης στο ποδόσφαιρο. Μιλούν από μόνα τους και όλοι από αυτά κρινόμαστε. Δεν χρειάζεται να πω κάτι περισσότερο». 
 
-Η στήριξη του κόσμου βοήθησε;
«Τον ευχαριστούμε πάρα πολύ. Ένα τέτοιο παιχνίδι το χρειαζόμασταν και είναι πολύ σημαντικό να νιώθουμε πως ο κόσμος θέλει να δει ξανά την Εθνική Ελλάδας, γιατί είναι κάτι που το είχαμε χάσει».
 
-Και τώρα Κόσοβο...
«Οι ισορροπίες είναι πολύ λεπτές. Υπάρχει καλή ψυχολογία, αλλά πρέπει να προετοιμαστούμε κατευθείαν για το επόμενο παιχνίδι. Πρέπει να δείξουμε σοβαρότητα, συγκέντρωση. Θέλουμε τον κόσμο ξανά δίπλα μας, γιατί περιμένω ένα ακόμα πιο δύσκολο παιχνίδι. Πάμε να τα δώσουμε όλα, για να εξασφαλίσουμε την πρώτη θέση».
 

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0