Face to Face

Ο Βαγγέλης Μόρας στο BN Sports: «Κρίση δεν υπάρχει μόνο στα καφέ, αλλά και στον αθλητισμό - Να χαρούν την διοργάνωση αθλητές και μικρά παιδιά»

Ο Βαγγέλης Μόρας στο BN Sports: «Κρίση δεν υπάρχει μόνο στα καφέ, αλλά και στον αθλητισμό - Να χαρούν την διοργάνωση αθλητές και μικρά παιδιά»
To ΒΝSports βρίσκεται στην Λάρισα για το Final Four πόλο αντρών και γυναικών, εντόπισε το παλαίμαχο διεθνή ποδοσφαιριστή Βαγγέλη Μόρα και του απέσπασε δηλώσεις.

Συνέντευξη στον Αντώνη Νιανιά

Το ευρύ κοινό τον γνώρισε από τις εμφανίσεις του στην ΑΕΚ, για να ακολουθήσει η σπουδαία καριέρα του στα γήπεδα της Serie A. Ο άλλοτε κεντρικός αμυντικός της εθνικής, Βαγγέλης Μόρας, συνεισφέρει πλέον στον αθλητισμό μέσω του Δήμου Λαρισαίων

O παλαίμαχος διεθνής ποδοσφαιριστής δίνει το «παρών» στο Final Four πόλο αντρών και γυναικών και παραχώρησε αποκλειστικές δηλώσεις στο BN Sports

Αποκλειστικά οι δηλώσεις του για το Final Four που διεξάγεται στην Λάρισα:

«Είναι σημαντικό να βρίσκονται τέτοιου είδους διοργανώσεις στην επαρχία. Εμείς χαιρόμαστε που μπορούμε και εκμεταλλευόμαστε αυτό το στολίδι, το ανοιχτό κολυμβητήριο εδώ στην Νέα Πολιτεία. Πέρασε πολλά αυτό το έργο για να γίνει και είναι σημαντικό να μπορούμε να έχουμε τέτοια τουρνουά στην πόλη μας. Κάνει καλό τόσο στην τοπική κοινωνία όσο και στην περιφέρεια. 

Μεγάλος νικητής βγαίνει ο ίδιος ο αθλητισμός, γιατί κρίση δεν υπάρχει μόνο στα καφέ και στα εστιατόρια, υπάρχει στον αθλητισμό εδώ και χρόνια. Εμείς είμαστε εδώ για να τον στηρίξουμε αλλά και για να τον αναδείξουμε. Να το χαρούν οι αθλητές και τα μικρά παιδιά».

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0