Betpost

Μαδριλένικη συνάντηση με Μπέλιγχαμ πρωταγωνιστή για... τριπλασιασμό στο Pamestoixima.gr!

Μαδριλένικη συνάντηση με Μπέλιγχαμ πρωταγωνιστή για... τριπλασιασμό στο Pamestoixima.gr!
Δείτε την πρόταση του BN Sports για την αναμέτρηση της Ρεάλ Μαδρίτης με την Ράγιο Βαγιεκάνο την Κυριακή (05/11) για την 12η αγωνιστική της La Liga.

Το «Σαντιάγο Μπερναμπέου» ετοιμάζεται για ένα άκρως μαδριλένικο παιχνίδι, με την Ρεάλ Μαδρίτης να υποδέχεται την Ράγιο Βαγιεκάνο την Κυριακή (05/11) εν όψει της 12ης αγωνιστικής της La Liga.

Η «Βασίλισσα» δεν υπάρχει περίπτωση να φύγει ηττημένη από το... σπίτι της και με τον Μπέλιγχαμ γνωρίζει καλά πως η νίκη είναι πιο σίγουρη από ποτέ.

Οι «ροχομπλάνκος» ή, αλλιώς, η τελευταία ομάδα... γειτονιάς στην Ισπανία όσο και να αντισταθεί δεν μπορεί να συμβαδίσει με την, μεγάλων κυβικών, Ρεάλ Μαδρίτης. Δεν θα φύγει, πάραυτα, χωρίς γκολ.

Το να επικρατήσει, όμως, φαίνεται αδιανόητο μιας και στις μεταξύ τους αναμετρήσεις έχει να το πετύχει από το 2002, ενώ σε εκτός έδρας ματς κόντρα στην Ρεάλ από το 1996! Έπειτα, το διαμάντι που κατέχουν οι «λος μπλάνκος», εν ονόματι Μπέλιγχαμ, όχι απλώς θα σκοράρει, αλλά θα σηκώσει το μεγαλύτερο βάρος στις πλάτες του σαν σωστός leader.

Δείτε την πρόταση του BN Sports:

(22:00) Ρεάλ Μαδρίτης – Ράγιο Βαγιεκάνο, Τελικό Αποτέλεσμα: 1, Over 2.5, ο Τζουντ Μπέλιγχαμ να σκοράρει και να σκοράρουν και οι δύο ομάδες στο 3.90 από το Pamestoixima.gr

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0