Betpost

Πορτογαλία και Σουηδία «φουλάρουν» για Κατάρ!

Πορτογαλία και Σουηδία «φουλάρουν» για Κατάρ!
Το στοιχηματικό κουπόνι της Τρίτης (29/03) δεν ξεχειλίζει από επιλογές, αλλά οι «μάχες» με φόντο το Κατάρ κεντρίζουν το ενδιαφέρον.
Η Πολωνία αντιμετωπίζει τη Σουηδία σε ένα παιχνίδι που βάσει της παράδοσης, έχει ξεκάθαρο φαβορί. Αν όχι για τη νίκη, τουλάχιστον για να μην ηττηθεί! Πιο συγκεκριμένα, οι Σκανδιναβοί παραμένουν αήττητοι σε επίσημα παιχνίδια από το 1974, έπειτα από επτά ματς και παρότι οι αποδόσεις τους παρουσιάζουν ως αουτσάιντερ, δεν δικαιολογείται κάτι τέτοιο. 

Ναι μεν υπάρχει ο Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι, αλλά η Σουηδία είναι ένα εξαιρετικό σύνολο που δεν θα παραδώσει εύκολα το «όπλα». Παράλληλα, η επιστροφή του Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς δίνει άλλον «αέρα» και καθιστά έως ένα σημείο ασφαλές το ρίσκο της επιλογής να προκριθεί η Σουηδία. Πόσω μάλλον από τη στιγμή που προσφέρεται σε τόσο υψηλή απόδοση.

Στην έτερή μας επιλογή, το «εισιτήριο» της Πορτογαλίας για το Κατάρ απαιτεί να προσπεραστεί το εμπόδιο της Βόρειας Μακεδονίας. Το σύνολο του Φερνάντο Σάντος, έστω και με αγχωτικό τρόπο, πέρασε στον τελικό των play-offs νικώντας την Τουρκία και απέναντι σε μία κατά πολύ κατώτερη ποιοτικά ομάδα, δεν αναμένεται να αντιμετωπίσει προβλήματα. Ειδικά τώρα, που μετά το «κάζο» της Ιταλίας θα είναι υποψιασμένη. Αν η νίκη συνδυαστεί με λίγα γκολ, γεγονός διόλου απίθανο, δεδομένης της σημασίας του παιχνιδιού, γίνεται εξαιρετική επιλογή.

Πρόταση:
(21:45) Πολωνία - Σουηδία (Πρόκριση Σουηδίας)
(21:45) Πορτογαλία - Βόρεια Μακεδονία 1 & Under 3.5
www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0