Betpost

Πιέζει για την νίκη η Νιουκάστλ και η Novibet… πληρώνει!

Πιέζει για την νίκη η Νιουκάστλ και η Novibet… πληρώνει!

Δείτε την πρόταση του BN Sports για την αναμέτρηση της Κρίσταλ Πάλας με τη Νιούκαστλ την Τετάρτη (24/04) εν όψει της 29ης αγωνιστικής της Premier League.

Η Κρίσταλ Πάλας θα υποδεχθεί τη Νιούκαστλ στο πλαίσιο της 29ης αγωνιστικής της Premier League. Η κυριαρχία των πέντε πρώτων ομάδων από την αρχή σχεδόν της σεζόν, Άρεναλ, Λίβερπουλ, Μάντσεστερ Σίτι, Άστον Βίλα και Τότεναμ, δεν αφήνουν χώρο στους φιλοξενούμενους για... Ευρώπη.

Βρίσκονται 10 βαθμούς πίσω από την πέμπτη Τότεναμ και δεν τους απομένει πολύς χρόνος για να την φτάσουν. Κάθε νίκη παρόλα αυτά, είναι σημαντική. Η Κρίσταλ Πάλας βρίσκεται σε μια μέση κατάσταση, έχει διανύσει μια σχετικά ασταθή πορεία, όμως οι δύο τελευταίες νίκες της επί των Γουέστ Χαμ και Λίβερπουλ της έχουν δώσει... νέα πνοή.

Σε αυτό έχει σαφώς βοηθήσει και ο νέος της προπονητής, Όλιβερ Γκλάσνερ, όμως παραμένει μια μεταβατική περίοδος. Οι πιθανότητες στο τέλος της ημέρας κλίνουν περισσότερο προς τη Νιούκαστλ, όμως η οικοδέσποινα δεν πρόκειται να φύγει χωρίς να υπερασπιστεί την έδρα της.

Συνοπτικά, η πρόταση του BN Sports:

(22:00) Κρίσταλ Πάλας – Νιούκαστλ, X2 σε απόδοση 1.45 από τη Novibet

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0