Betpost

Σκοράρουν όλοι σε Champions League και Premier League!

Σκοράρουν όλοι σε Champions League και Premier League!
Το Champions League κεντρίζει το ενδιαφέρον στο στοιχηματικό κουπόνι της Τρίτης (15/02) και μία αναμέτρησή του σε συνδυασμό με το μόνο ματς της Premier League, είναι οι επιλογές του BETPOST, ώστε να δοθεί συνέχεια στο χθεσινό 2/2!
Η Σπόρτινγκ Λισαβόνας υποδέχεται τη Μάντσεστερ Σίτι σε ένα από τα δύο ματς που ανοίγουν την αυλαία της φάσης των «16» του Champions League. Οι «πολίτες» σκοράρουν σε κάθε ματς που δίνουν από τις 30 Οκτωβρίου του 2021 κι έπειτα. Όσον αφορά την κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση της Ευρώπης καθ' αυτήν, μόλις σε ένα ματς από τα έξι των ομίλων δεν βρήκαν δίχτυα: στην ήττα τους με 2-0 από την Παρί Σεν Ζερμέν. Σε όλα, όμως, δέχτηκαν!
 
Απέναντι στην επιθετική μηχανή της Σπόρτινγκ Λισαβόνας που μόνο σε ένα ματς δεν σκόραρε -απέναντι στην Μπορούσια Ντόρτμουντ- εφόσον βρεθούν οι χώροι, μοιάζει απίθανο να μείνουν ανεκμετάλλευτοι. Το δείγμα γραφής των δύο ομάδων στο Champions League, αλλά και στις εγχώριές τους διοργανώσεις έως τώρα κάνει την επιλογή του Goal/Goal μονόδρομο.
 
Κάτι ανάλογο συμβαίνει και στην αναμέτρηση της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με την Μπράιτον. Μπορεί το κακό να... τρίτωσε για τους «κόκκινους διαβόλους», αλλά όσον αφορά το σκοράρισμα, παραμένουν συνεπείς από τις αρχές του νέου έτους. Η επιλογή σημείου με τη γηπεδούχο σε τόσο κακή κατάσταση δεν έχει καμία λογική, αντιθέτως το γεγονός πως πέντε φορές στα τελευταία επτά παιχνίδια της έχει επιβεβαιώσει το Goal/Goal, είναι μία πολύ καλή βάση για να στηριχθεί κανείς. Πόσο μάλλον, από τη στιγμή που αντιμετωπίζει την Μπράιτον.
 
Οι «γλάροι» εδώ και δύο μήνες σκοράρουν σε κάθε ματς, ενώ δέχονται γκολ με εξίσου μεγάλη ευκολία, μετρώντας 7 Goal/Goal σε εννέα ματς. Η επιλογή γίνεται προφανής, ειδικά εφόσον βρίσκεται σε τόσο καλή απόδοση.
 
Πρόταση:
(22:00) Σπόρτινγκ Λισαβόνας - Μάντσεστερ Σίτι Goal/Goal
(22:15) Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ - Μπράιτον Goal/Goal

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0