Betpost

Με τα γκολ στην Championship - Αντέχει η Χιλή!

Με τα γκολ στην Championship - Αντέχει η Χιλή!
Το στοιχηματικό κουπόνι της Τρίτης (01/02) είναι πολύ φτωχό μεν, αλλά υπάρχουν δύο επιλογές που έχουν μεγάλο ενδιαφέρον!
Η Σουόνσι υποδέχεται τη Λούτον, σε ένα παιχνίδι όπου αναμένονται γκολ και από τις δύο πλευρές. Οι φιλοξενούμενοι διάγουν καλύτερη περίοδο, έστω και ελαφρώς, αφού βρίσκονται στο +7 στον βαθμολογικό πίνακα από τους γηπεδούχους. Ωστόσο, η επιλογή ενός σημείου εμπεριέχει μεγάλο και αχρείαστο ρίσκο, οπότε θα πάμε με τα γκολ. 
 
Οι «κύκνοι» στην έδρα τους βρίσκουν σταθερά γκολ σε κάθε ματς από τις 15 Σεπτεμβρίου κι έπειτα, αλλά στα τελευταία πέντε, ανεξαρτήτως διοργάνωσης, δέχονται κιόλας. Η Λούτον μπορεί μακριά από το «σπίτι» της να δυσκολεύεται, αφού έχει βρει γκολ μόλις σε δύο ματς, στα τελευταία πέντε παιχνίδια της, αλλά γενικά σκοράρει. Άλλωστε, στις εννέα τελευταίες αναμετρήσεις της, βρήκε δίχτυα στις επτά, κάνοντας το Goal/Goal να μοιάζει πιο ασφαλής επιλογή.
 
Στο έτερο ματς που έχουμε επιλέξει, η Βολιβία υποδέχεται τη Χιλή, που αγωνίζεται με την «πλάτη» στον τοίχο, αφού έχει 16 βαθμούς και απέχει μόλις τρεις από την Ουρουγουάη και τη θέση που οδηγεί στα μπαράζ. Με τις συνθήκες στα 3.500 μ. της Λα Παζ να είναι τουλάχιστον δύσκολες, οι Χιλιανοί γνωρίζουν πως το «διπλό» δεν θα είναι εύκολο. 
 
Τόσο αυτοί, όσο και η γηπεδούχος, προέρχονται από ήττες. Βέβαια, αυτή της Βολιβίας με 4-1 από τη Βενεζουέλα είναι πιο επίπονη από την ήττα με 2-1 από την Αργεντινή. Σε κάθε περίπτωση, η Χιλή έχει μείνει αήττητη στις τρεις τελευταίες εξορμήσεις της και με το κίνητρό της να είναι τόσο ύψηλο, δεν κρίνεται απίθανο να μην ηττηθεί και πάλι!
 
Πρόταση:
(21:45) Σουόνσι - Λούτον Goal/Goal
(22:00) Βολιβία - Χιλή X2

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0