Betpost

Αντέχουν ΠΑΣ Γιάννινα και Φράιμπουργκ!

Αντέχουν ΠΑΣ Γιάννινα και Φράιμπουργκ!

Το στοιχηματικό κουπόνι της Τετάρτης (15/12) ξεχειλίζει από επιλογές, αφού τα εθνικά πρωταθλήματα βρίσκονται σε πλήρη εξέλιξη, αλλά εμείς ξεχωρίζουμε ένα σημείο από την ελληνική Super League και ένα από την Bundesliga!

Ο ΠΑΣ Γιάννινα υποδέχεται στο στάδιο των Ζωσιμάδων τον ΠΑΟΚ (15/12, 17:15) με την παράδοση να μην είναι υπέρ των φιλοξενούμενων. Από την έλευση της νέας χιλιετίας κι έπειτα, μόλις τέσσερις φορές έχει καταφέρει να πανηγυρίσει τη νίκη στην έδρα του. Η τελευταία φορά ήταν τη σεζόν 2015-16, όταν και οι Ηπειρώτες «τσέκαραν» το εισιτήριό τους για την Ευρώπη στο τέλος της αγωνιστικής περιόδου.

Με την πορεία που διάγουν έως τώρα, κάτι τέτοιο δεν κρίνεται απίθανο. Έχουν τη δεύτερη καλύτερη άμυνα του πρωταθλήματος, μετά τον Ολυμπιακό, και βρίσκονται στην 3η θέση, εκεί όπου ισοβαθμούν με τον σημερινό τους (15/12) αντίπαλο, ο οποίος δεν βρίσκεται και στο καλύτερο «φεγγάρι» αγωνιστικά.

Ναι, οι νίκες επί της Λίνκολν και της Λαμίας επούλωσαν τις πληγές, αλλά τα προβλήματα παραμένουν. Άλλωστε, φάνηκαν απέναντι στους Φθιωτούς. Ο «Άγιαξ της Ηπείρου», όμως, εμφανίζεται πολύ καλύτερος της Λαμίας και με μοναδική εξαίρεση την ήττα από την ΑΕΚ στο 90’ (27/11, 2-1), «σαρώνει» στα τελευταία πέντε ματς.

Εν ολίγοις, ο ΠΑΣ Γιάννινα απέδειξε στην πρώτη αγωνιστική του πρωταθλήματος, όταν επικράτησε με 1-0 (12/09) του ΠΑΟΚ στην Τούμπα, πόσο επικίνδυνη ομάδα είναι. Τώρα που έχει βρει καλύτερα τα… πατήματά της, γιατί να χάσει;

Στην έτερη μας επιλογή, η Ουνιόν Βερολίνου υποδέχεται την ευχάριστη έκπληξη της φετινής σεζόν, τη Φράιμπουργκ. Οι γηπεδούχοι γνώρισαν ήττα-σοκ λίγες μέρες πριν, όταν ηττήθηκαν από τη Γκρόιτερ Φιρτ (12/12, 1-0), ομάδα που δεν είχε γευτεί τη χαρά της νίκης για 15 αγωνιστικές. Από την άλλη, η Φράιμπουργκ επίσης έχασε, από την εξαιρετική και τέταρτη στη βαθμολογία, Χόφενχαϊμ (11/12, 2-1).

Αμφότερες έρχονται στην αναμέτρηση από «στραβοπατήματα» και αναμένεται μία σκληρή «μάχη». Το γεγονός, όμως, πως η Φράιμπουργκ έχει ηττηθεί μόνο δύο φορές εκτός έδρας, στα 8 ματς που έχει δώσει φέτος μακριά από το σπίτι της, με την μία ήττα να είναι εντός προγράμματος αφού προήλθε από την Μπάγερν Μονάχου (06/11, 2-1), δείχνει πόσο σκληροτράχηλη και προσηλωμένη είναι η ομάδα του Κρίστιαν Στράιχ. Πώς να μην την στηρίξουμε;

Πρόταση:

(17:15) ΠΑΣ Γιάννινα – ΠΑΟΚ 1Χ (Διπλή ευκαιρία)

(21:30) Ουνιόν Βερολίνου – Φράιμπουργκ Χ2 (Διπλή ευκαιρία)

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0