Basket Talk

Ταβάρες: «Στόχος μου να παλέψω για να παραμείνω στη Ρεάλ, αλλά δεν γνωρίζει κανείς το μέλλον»

Ταβάρες: «Στόχος μου να παλέψω για να παραμείνω στη Ρεάλ, αλλά δεν γνωρίζει κανείς το μέλλον»
Για το μέλλον του και την επιθυμία του να παραμείνει στη Ρεάλ Μαδρίτης, μίλησε ο Έντι Ταβάρες.

Σε δηλώσεις του, ενόψει της αναμέτρησης της 32ης αγωνιστικής της EuroLeague, ανάμεσα σε Ερυθρό Αστέρα και Ρεάλ Μαδρίτης, ο Έντι Ταβάρες μίλησε για το μέλλον, τονίζοντας πως στόχος του είναι να παλέψει για να παραμείνει στη Μαδρίτη, ωστόσο κανένας δεν γνωρίζει τι θα συμβεί.

Αναλυτικά όσα ανέφερε ο Έντι Ταβάρες:  

«Στόχος μου είναι να παλέψω για να παραμείνω στη Ρεάλ Μαδρίτης, αλλά το μέλλον δεν το γνωρίζει κανείς. Προς το παρόν πρέπει να είμαι όσο το δυνατόν πιο προετοιμασμένος για να βοηθήσω την ομάδα να κερδίσει τίτλους και μετά θα δούμε».  

Για την αναμέτρηση με τον Ερυθρό: «Πρέπει να ολοκληρώσουμε τη σεζόν με τον καλύτερο τρόπο, να προετοιμαστούμε για τα Play Offs και να διατηρηθούμε στο υψηλότερο επίπεδο για να φτάσουμε προετοιμασμένοι στους δύσκολους αγώνες. Είναι ένα ματς - παγίδα, αλλά πρέπει να κερδίσουμε για να μείνουμε σε καλή κατάσταση. Δεν υπάρχουν προτιμήσεις για τον αντίπαλο στα Play Offs. Πρέπει να είμαστε προετοιμασμένοι και συγκεντρωμένοι για να παίξουμε με όποιον βρεθεί στο δρόμο μας. Ο καθένας θα παίξει για τη ζωή του, δεν θα υπάρχει αδύναμος αντίπαλος». 

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0