Basket Talk

Στη Σλοβενία χτίζεται ο νέος Παναθηναϊκός - Το πρόγραμμα των φιλικών!

Στη Σλοβενία χτίζεται ο νέος Παναθηναϊκός - Το πρόγραμμα των φιλικών!
Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός γνωστοποίησε το πρόγραμμα των φιλικών κατά τη διάρκειας της προετοιμασίας, το βασικό στάδιο της οποίας θα λάβει χώρα στη Σλοβενία.
Στο εξωτερικό θα μπουν οι βάσεις του νέου Παναθηναϊκού. Αφού λοιπόν οι διαθέσιμοι «πράσινοι» μαζεύτηκαν σιγά σιγά στο ΟΑΚΑ, το «τριφύλλι» θα αναχωρήσει το απόγευμα της Παρασκευής (1/9) για την Κράνισκα Γκόρα της Σλοβενίας, εκεί όπου και θα λάβει χώρα το βασικό στάδιο της προετοιμασίας της ομάδας μέχρι τις 8 Σεπτεμβρίου.

Κατά τη διάρκεια της παραμονής των «πρασίνων» στη Σλοβενία, θα τεθούν αντιμέτωποι με την ΚΡΚΑ Νόβο Μέστο στις 4/9 ενώ τρεις μέρες αργότερα (7/9) θα... ξεμουδιάσουν με την Τσεντεβίτα/Ολίμπια στη Λιουμπλιάνα, ομαδα που «νοικοκύρευε» ο Σάνι Μπετσίροβιτς μέχρι πρότινος.

Επειτα ο ΠαναθηναΪκός θα επιστρέψει στη βάση του για να πάιξει στο τουρνουά «Νίκος Φάσουρας» στο Περιστέρι απέναντι στη ρουμανική Κλουζ (9/9) και την ομάδα του Σπανούλη την επομένη. Οι δυο τους θα τα ξανπουν και τρεις μέρες αργότερα (13/9) στο ΟΑΚΑ.

Το διήμερο 16-17/9 ο Παναθηναϊκός θα βρεθεί στη Ρόδο προκειμένου να συμμετάσχει στο πολύ δυνατό διεθνές τουρνουά «NICK GALIS INTERNATIONAL TOURNAMENT» με τη συμμετοχή των Μακάμπι Τελ Αβίβ, Παρτίζαν και Φενέρμπαχτσε, ενώ φυσικά στο πρόγραμμα των φιλικών προετοιμασίας δεσπόζει το 5ο τουρνουά «Παύλος Γιαννακόπουλος», (23-24 Σεπτεμβρίου 2023 στο ΟΑΚΑ). Οι ομάδες που θα δώσουν το «παρών» στο τουρνουά είναι η Εφές, η Παρτίζαν και Μπάγερν Μονάχου.

Στην προετοιμασία του «τριφυλλιού» θα συμμετάσχει και ο Θωμάς Κώττας.

Συγκεντρωτικά το πρόγραμμα των φιλικών προετοιμασίας του Παναθηναϊκού:

Το πρόγραμμα των φιλικών προετοιμασίας του Παναθηναϊκού

4/9: KK Krka Novo mesto - Παναθηναϊκός
7/9: Cedevita Olimpija – Παναθηναϊκός
9/9: U-BT Cluj Napoca – Παναθηναϊκός (Τουρνουά «Νίκος Φάσουρας»)
10/9: Περιστέρι bwin – Παναθηναϊκός (Τουρνουά «Νίκος Φάσουρας»)
13/9: Περιστέρι bwin - Παναθηναϊκός
16/9: Παναθηναϊκός – Fenerbahce BEKO Istanbul («NICK GALIS INTERNATIONAL TOURNAMENT»)
17/9: Παναθηναϊκός – Maccabi Playtika Tel Aviv («NICK GALIS INTERNATIONAL TOURNAMENT»)
23-24/9: 5ο τουρνουά «Παύλος Γιαννακόπουλος» με τη συμμετοχή των Anadolu Efes, Partizan Mozzart Bet Belgrade και Bayern Munich

www.bnsports.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0