Basket Talk

BCL: Στους ομίλους 4 ελληνικές ομάδες, «πόρτα» στον Κολοσσό!

BCL: Στους ομίλους 4 ελληνικές ομάδες, «πόρτα» στον Κολοσσό!
Τέσσερις θα είναι τελικώς οι εκπρόσωποι της Ελλάδας στο Basketball Champions League της νέας σεζόν με τα... όνειρα του Κολοσσού Ρόδου για ευρωπαϊκή παρουσία να «σβήνουν» πριν καν δημιουργηθούν.
Γνωστές έγιναν οι ομάδες που θα συμμετέχουν, ανεξαρτήτως φάσης, στο BCL της νέας περιόδου όπως έγινε γνωστό μετά το Δ.Σ της διοργανώτριας αρχής που έλαβε χώρα την 27η του Ιούνη.

Πιο συγκεριμένα και όπως έγινε γνωστό, 63 σύλλογοι έκαναν αίτηση για συμμετοχή στη διοργάνωση με 29 εξ' αυτών να εξασφαλίζουν από τώρα την παρουσία τους από τη φάση των ομίλων. Αναμεσα σε αυτές και 4 ελληνικές με το Περιστέρι, την ΑΕΚ και τον ΠΑΟΚ να είναι και πάλι πιστοί στο ραντεβού τους. Επιστροφή και για τον Προμηθέα Πατρών στη διοργάνωση μετά την... παρέκκλισή του για χάρη του Eurocup. H κανονική διάρκεια ξεκινά στις 17 του Οκτώβρη με το γνωστό σύστημα των 8 ομίλων με 4 ομάδες ο καθένας.

Τα υπολειπόμενα 3 εισιτήρια θα διεκδικήσουν 24 ομάδες και σε αυτές δεν βρίσκεται ο Κολοσσός Ρόδου. Θυμίζουμε πως οι νησιώτες είχαν δηλώσει συμμετοχή με το BCL όμως να τους ρίχνει... πόρτα.

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0