Basket Talk

NBA: Με ραψωδία Κάρι στο Game 7 «άλωσαν» το Σακραμέντο οι Ουόριορς (video)

NBA: Με ραψωδία Κάρι στο Game 7 «άλωσαν» το Σακραμέντο οι Ουόριορς (video)
Στο 7ο παιχνίδι που έκρινε και την σειρά οι Ουόριορς επικράτησαν των Κινγκς με εξαιρετική εμφάνιση του Στεφ Κάρι που έγραψε ιστορία στο NBA.

Για να αναδειχθεί νικητής από την σειρά των Κίνγκς με τους Ουόριορς χρειάστηκε να φτάσουν σε έβδομο παιχνίδι. Οι «πολεμιστές» που έχουν μάθει να διαχειρίζονται την πίεση των μεγάλων παιχνιδιών ήταν αυτοί που πέρασαν στον επόμενο γύρο των play offs, αφού επικράτησαν στο Σακραμέντο με 100-120.

Οι Κινγκς ξεκίνησαν πιο δυναμικά στο πρώτο ημίχρονο με τους εξαιρετικούς Σαμπόνις και Φοξ περιορίζοντας τους Ουόριορς που είχαν προβλήματα και με την ευστοχία στα σουτ.

Το «πάλεψαν» ήδη στο Game 6 οι Κινγκς σπάζοντας την έδρα στο Σαν Φρανσίσκο και αποφάσισαν να ξεκινήσουν δυναμικά και στην έβδομη μεταξύ τους αναμέτρηση.

Στο δεύτερο ημίχρονο η ομάδα του Στιβ Κερ που έχει την εμπειρία δύσκολων και καθοριστικών αναμετρήσεων, πήρε τα πάνω της και με οδηγό τον Στεφ Κάρι κατάφερε να ξεφύγει στο προβάδισμα. Σε εκείνο το κομβικό σημείο του αγώνα, οι Κινγκς έριξαν έριξαν την απόδοσή τους και τα πράγματα έγιναν ευκολότερα για τους Ουόριορς που με τον 50άρη Κάρι οδηγήθηκαν στους ημιτελικούς της δυτικής περιφέρειας.

Εκεί οι Ουόριορς θα αντιμετωπίσουν τους Λέικερς κρατώντας το πλεονέκτημα έδρας με την «τιτανομαχία» Κάρι εναντίον Λεμπρόν Τζέιμς να επανέρχεται!

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0