Basket Talk

Ο απίστευτος Τόμπσον «κάλυψε» την 30άρα του Αντετοκούνμπο και σταμάτησε τους Μπακς!

Ο απίστευτος Τόμπσον «κάλυψε» την 30άρα του Αντετοκούνμπο και σταμάτησε τους Μπακς!

Με τον Κλέι Τόμπσον σε τρομερή βραδιά, οι Γουόριορς κατάφεραν να επικρατήσουν των Μιλγουόκι Μπακς του Γιάννη Αντετοκούνμπο και να βάλουν τέλος στο σερί των έξι νικών.

Με πρωταγωνιστές τους Τζόρνταν Πουλ και Κλέι Τόμπσον, οι οποίοι πέτυχαν μαζί 68 πόντους, οι Γουόριορς επικράτησαν άνετα των Μιλγουόκι Μπακς με 122-109, βάζοντας τέλος στο σερί έξι διαδοχικών νικών των πρωταθλητών.

 Ο Τόμπσον, τελείωσε τον αγώνα με 38 πόντους και ο Πουλ με 30, κάνοντας τα απαραίτητα για να έρθει η νίκη. Από τα «ελάφια», ο Γιάννης Αντετοκούνμπο ήταν... απελπιστικά μόνος και στα 34 λεπτά που αγωνίσθηκε όπου σημείωσε 31 πόντους, μάζεψε οκτώ ριμπάουντ και μοίρασε τρεις ασίστ. Ο Κρις Μίντλετον ακολούθησε με 18 πόντους, ενώ ο Θανάσης Αντετοκούνμπο, ευστόχησε σε δύο δίποντα.

Το καθοριστικό σημείο, που έκρινε και τον νικητή, ήταν τα πρώτα λεπτά του δευτέρου ημιχρόνου, με τους γηπεδούχους να κάνουν ένα σερί 11-0 και η διαφορά να εκτοξεύεται αυτόματα στους +20 (78-58), κάνοντας το έργο των φιλοξενούμενων αρκετά δύσκολο.

Ο επόμενος αγώνας των Μπακς, θα διεξαχθεί το πρωί της Τρίτης (05:00) στο Σολτ Λέικ Σίτι, με αντίπαλο τους Γιούτα Τζαζ.

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0