World Sports

Ήττα στα πέναλτι από την Αυστραλία (16-14), με Γαλλία για την 7η θέση στο Παγκόσμιο

Ήττα στα πέναλτι από την Αυστραλία (16-14), με Γαλλία για την 7η θέση στο Παγκόσμιο

Η ήττα στα πέναλτι από την Αυστραλία στέλνει αυτομάτως την Εθνική ομάδα γυναικών να παλέψει με τη Γαλλία για την κατάκτηση της 7ης θέσης στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα πόλο.

Το πάλεψε μέχρι τελικής πτώσεως όμως δεν τα κατάφερε η Εθνική μας ομάδα απέναντι στην Αυστραλία, από την οποία ήρθε αντιμέτωπη με την ήττα στα πέναλτι με 4-2 (14-14 κ.δ.). Πλέον η ομάδα της Αλεξίας Καμμένου θα τα δώσει όλα στην επερχόμενη αναμέτρηση με τη Γαλλία, προκειμένου να διεκδικήσει την 7η θέση στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα (2/7, 14:00).

Η αναμέτρηση είχε μια αρκετά δραματική εξέλιξη καθώς η Εθνική χρειάστηκε να ισοφαρίσει 13 δευτερόλεπτα πριν από τη λήξη προκειμένου το παιχνίδι να πάει στα πέναλτι, ενώ νωρίτερα βρισκόταν μπροστά (7-10)! Μάλιστα η Ελληνίδα προπονήτρια έδειξε και τα παράπονα που είχε η ομάδα από τη διαιτησία στις δηλώσεις τις οποίες έκανε μετά τη λήξη του ματς.

Αυστραλία (Όμπερμαν): Παλμ, Κέισι, Φασάλα, Χάλιγκαν 2, Λίζον-Σμιθ 3, Α. Αντριους 2, Σ. Αντριους 1, Ριτζ 3, Αραντσίνι 3, Μιχαϊλοβιτς, Κιρνς 2, Μπάλεστι, Λόνγκμαν

Ελλάδα (Καμμένου)Σταματοπούλου, Ελευθερία Πλευρίτου 2, Χυδηριώτη 1, Ελληνιάδη 1, Μαργαρίτα Πλευρίτου 2, Ξενάκη 5, Νίνου, Πάτρα, Σιούτη 1, Βασιλική Πλευρίτου 2, Γιαννοπούλου, Μυριοκεφαλιτάκη, Σωτηρέλη

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0