Τένις

Τζόκοβιτς: «Μέρος της καριέρας μου η πίεση, μου δίνει κίνητρο»

Τζόκοβιτς: «Μέρος της καριέρας μου η πίεση, μου δίνει κίνητρο»

Έτοιμος για τον τελικό του Roland Garros απέναντι στον Κάσπερ Ρουντ (11/06, 16:00) δηλώνει ο Νόβακ Τζόκοβιτς.

Ο Νόβακ Τζόκοβιτς άφησε εκτός συνέχειας τον Κάρλος Αλκαράθ στον ημιτελικό του Roland Garros, εκμεταλλευόμενος και τον τραυματισμό του Ισπανού και πλέον διεκδικεί τον τίτλο στη διοργάνωση. Αντίπαλος στον μεγάλο τελικό θα είναι ο Κάσπερ Ρουντ (11/06, 16:00).

Ο Σέρβος τενίστας δηλώνει πανέτοιμος για τη σπουδαία αναμέτρηση, τονίζοντας πως η πίεση ανέκαθεν αποτελούσε μέρος της καριέρας του, δίνοντάς του μάλιστα κίνητρο για να αποδίδει ακόμα καλύτερα.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Τζόκοβιτς στη συνέντευξη Τύπου:

«Η πίεση πάντα βρίσκεται στους ώμους μου, οπότε δεν θα είναι διαφορετικά την Κυριακή. Είναι μέρος της καριέρας μου, της ζωής μου. Πιστεύω ότι αυτή η πίεση είναι προνόμιο για μένα. Είναι μια πηγή κινήτρου. Σπουδαίο κίνητρο για να παίζω καλά.

Πριν το τουρνουά έλεγα ότι το Roland Garros είναι ένα από τα σημαντικότερα τουρνουά. Ήμουν καλά προετοιμασμένος ώστε να βρίσκομαι σε αυτή τη θέση και να το διεκδικήσω μέχρι τέλους. Ελπίζω να παίξω το καλύτερό μου τένις την Κυριακή. Το μόνο που μπορώ να πω ότι είμαι πολύ συγκεντρωμένος. Το να γράφω ιστορία είναι κάτι που με οδηγεί. Είμαι πολύ χαρούμενος που βρίσκομαι σε αυτή τη θέση αλλά το μόνο που σκέφτομαι είναι ότι πρέπει να κερδίσω το επόμενο ματς

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0