Τένις

Στα προημιτελικά του Boss Open ο Τσιτσιπάς, μετά την άνετη επικράτηση (2-0) επί του Στρίκερ (video)

Στα προημιτελικά του Boss Open ο Τσιτσιπάς, μετά την άνετη επικράτηση (2-0) επί του Στρίκερ (video)
Ο Στέφανος Τσιτσιπάς δεν αντιμετώπισε ιδιαίτερες δυσκολίες απέναντι στον Στεφάν Ντομινίκ Στρίκερ (Νο200) και επικράτησε με 2-0 σετ (6-3, 6-4) παίρνοντας το εισιτήριο για τα προημιτελικά του Boss Open στην Στουτγκάρδη, όπου θα αντιμετωπίσει τον Άντι Μάρεϊ (Νο68).

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς ήταν εξαιρετικός στην πρεμιέρα του στο γρασίδι για το 2022, καθώς επικράτησε εύκολα του Στεφάν Ντομινίκ Στρίκερ (Νο200) με 6-3, 6-4 για να προκριθεί στον προημιτελικό του Boss Open στην Στουτγκάρδη.

O Έλληνας τενίστας αν και δυσκολεύτηκε αισθητά να βρει ρυθμό στο 1ο service του (45% ευστοχία) κατάφερε εν τέλει να μην αφήσει περιθώρια στον αντίπαλό του καταφέρνοντας να σώσει το 100% των break point που αντιμετώπισε! Το 1ο σετ ξεκίνησε αρκετά ισορροπημένα για τους δύο τενίστες, όμως όσο περνούσε η ώρα, ο Τσιτσιπάς έδειχνε ότι ελέγχει την κατάσταση, με το set να καταλήγει τελικά σχετικά εύκολα στα χέρια του (6-3).

Στο 2ο set ο Στέφανος (Νο5) προηγήθηκε γρήγορα με 2-0 όμως σε εκείνο το σημείο το ματς διεκόπη για περίπου μισή ώρα λόγω της έντονης βροχόπτωσης. Στη συνέχεια ο αγώνας συνεχίστηκε χωρίς κάποιο break από τους δύο αθλητές, με τον Στρίκερ να μην δείχνει ότι μπορεί να ανατρέψει την εις βάρους του κατάσταση και να ανταπεξέλθει στην σταθερότητα του Έλληνα τενίστα.

To ματς έκλεισε (6-4) στο service του Τσιτσιπά, που πλέον ετοιμάζεται να αντιμετωπίσει στον προημιτελικό τον Άντι Μάρεϊ , σε ένα πολύ ενδιαφέρον συναπάντημα. Ο προημιτελικός του Στέφανου κόντρα στον Μάρεϊ (Νο68) με φόντο μια θέση στον ημιτελικό του Boss Open θα διεξαχθεί την Παρασκευή 10/6. 

Έκτορας Σταυρόπουλος

www.bnsports.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0