Sports Βusiness

Κάθεστε; Ένα δις από εταιρεία των ΗΠΑ, για τα τηλεοπτικά της Serie A!

Κάθεστε; Ένα δις από εταιρεία των ΗΠΑ, για τα τηλεοπτικά της Serie A!

Το Bloomberg αναφέρει πως η εταιρεία «Oaktree Capital Management» είναι διατεθειμένη να διαθέσει το ποσό-μαμούθ του 1 δισεκατομμυρίου, προκειμένου να αγοράσει τα τηλεοπτικά δικαιώματα της Serie A.  

Δύο είναι οι εταιρείες που αυτή τη στιγμή έχουν τα δικαιώματα ώστε να προβάλλουν τους αγώνες της Serie A. Η Sky και η DAZN έχουν συμφωνήσει με τη διοργανώτρια αρχή για το διάστημα 2021-2024 διαθέτοντας το ποσό των 840 εκατομμυρίων ευρώ, ωστόσο φαίνεται πως οι Ιταλοί θέλουν να αρχίσουν να προβάλλουν οι ίδιοι τα παιχνίδια του πρωταθλήματος.

Η Serie A έχει ήδη ξεκινήσει μία διαδικασία εύρεσης του σωστού συνεργάτη, που θα διαθέσει το απαραίτητο κεφάλαιο ώστε να γίνει αυτό εφετικό, και έως τώρα βρίσκεται στο στάδιο των διαπραγματεύσεων.

Ένας κολοσσός που ακούει στο όνομα «Oaktree Capital Management», σύμφωνα με το Bloomberg έχει καταθέσει πρόταση ύψους ενός δις προκειμένου να αποκτήσει τα ραδιοτηλεοπτικά δικαιώματα του Καμπιονάτο.

Το ίδιο δημοσίευμα αναφέρει πως εντός των επόμενων εβδομάδων, η διοργανώτρια αρχή θα συναντηθεί με όσους ήδη συνεργάζεται, αλλά οι προσφορές τους φαίνεται πως δεν θα υπερβαίνουν τα 880 εκατομμύρια ευρώ.

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0