Sports Βusiness

Η Tito's Vodka υπόσχεται 20 εκατομμύρια δολάρια για νέες εγκαταστάσεις προπόνησης ποδοσφαίρου και μπάσκετ στο Τέξας!

Η Tito's Vodka υπόσχεται 20 εκατομμύρια δολάρια για νέες εγκαταστάσεις προπόνησης ποδοσφαίρου και μπάσκετ στο Τέξας!

Μία πολύ σημαντική βοήθεια είναι έτοιμη να προσφέρει η Titos Vodka, η οποία αναμένεται να δωρίσει 20 εκατομμύρια δολάρια, για την κατασκευή κατασκευή νέων εγκαταστάσεων προπόνησης για μπάσκετ ανδρών και γυναικών, κωπηλασία και ποδόσφαιρο στο Τέξας!

Η Texas athletics υπέγραψε νέα συμφωνία χορηγίας, πράγμα που αναμένεται να την επωφελήσει. Η Love, Tito's - ο φιλανθρωπικός βραχίονας της Tito's Vodka με έδρα το Όστιν - υποσχέθηκε δώρο 20 εκατομμυρίων δολαρίων για να βοηθήσει στην κατασκευή νέων εγκαταστάσεων προπόνησης για μπάσκετ ανδρών και γυναικών, κωπηλασία και ποδόσφαιρο. Το Τέξας ανακοίνωσε τη νέα συνεργασία το απόγευμα της Δευτέρας.

Η επένδυση των 20 εκατομμυρίων δολαρίων θα βοηθήσει στην αναβάθμιση των εγκαταστάσεων εξάσκησης για τα επιλεγμένα αθλήματα και θα τους παράσχει «προπονητικά περιβάλλοντα παγκόσμιας κλάσης που είναι απαραίτητα για να επιτύχουν στο υψηλότερο επίπεδο» με στόχο να επιτρέψει στον αθλητισμό του Τέξας να «παραμένει ιδιαίτερα ανταγωνιστικός στην πρόσληψη μαθητών-αθλητών , προπονητές και προσωπικό», δήλωσαν αξιωματούχοι του UT σε δελτίο μέσων ενημέρωσης που ανακοινώνει τη νέα συνεργασία.

«Τι τρομερή επίδειξη υποστήριξης και υπερηφάνειας Longhorn από τον Tito Beveridge μέσω της φιλανθρωπικής γενναιοδωρίας του Tito's», δήλωσε ο αντιπρόεδρος του Τέξας και διευθυντής στίβου Chris Del Conte, συμπληρώνοντας πως «αυτή είναι μια τόσο σημαντική δέσμευση και επένδυση για την επιτυχία των αθλητικών μας προγραμμάτων και όλων των μαθητών-αθλητών μας. Οι πόροι για την κατασκευή ολοκαίνουργιων, υπερσύγχρονων εγκαταστάσεων και η ανάπτυξη τόσων προγραμμάτων παγκόσμιας κλάσης μας επιτρέπουν να συνεχίσουμε να παρέχουμε το απόλυτο καλύτερο στους μαθητές-αθλητές μας και αποδεικνύουν πραγματικά τη δέσμευσή τους για αριστεία στο The Πανεπιστήμιο του Τέξας.»

Οι εγκαταστάσεις προπόνησης μπάσκετ και κωπηλασίας ανδρών και γυναικών του Τέξας θα βρίσκονται δίπλα στο νέο Moody Center και έχει προγραμματιστεί να ολοκληρωθεί το καλοκαίρι του 2022, σύμφωνα με αξιωματούχους του Τέξας, ενώ λεπτομέρειες για τη νέα εγκατάσταση ποδοσφαίρου προς το παρόν δεν έγιναν γνωστές στο δελτίο τύπου.

Δημήτρης Μανάκος

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0