Πρόσωπα

Ο Γκιρασί ξέχασε να... αστοχεί και το 70% της Bundesliga «ζηλεύει»

Ο Γκιρασί ξέχασε να... αστοχεί και το 70% της Bundesliga «ζηλεύει»

Η σεζόν της Bundesliga μέχρι στιγμής έχει έναν και μοναδικό πρωταγωνιστή και δεν είναι άλλος από τον Σερού Γκιρασί. Άλλωστε ο επιθετικός της Στουτγκάρδης κάνει καλύτερα την… δουλειά του από το 70% ολοκλήρου του γερμανικού πρωταθλήματος.

Ο άνθρωπος «φαινόμενο» της φετινής σεζόν, έχει καταπλήξει τα πλήθη σε Γερμανία και Ευρώπη.

Ο Σερού Γκιρασί, δεν σταματιέται και σημειώνει το ένα γκολ μετά το άλλο, με ολόκληρη την Bundesliga να είναι πλέον στο… έλεος του.

Actu Foot on X: "LE TRIPLÉ DE SERHOU GUIRASSY ! ? ?? 12 buts pour lui  après 7 journées de Bundesliga ! ⚽️⚽️ vs Bochum ⚽️ vs Leipzig ⚽️⚽️ vs  Fribourg ⚽️⚽️⚽️

Ο επιθετικός από την Γουινέα κάνει πράγματα και… θαύματα με την φανέλα της Στουτγκάρδης στο γερμανικό πρωτάθλημα σκοράροντας 14 φορές σε αυτές τις πρώτες οκτώ αγωνιστικές. Κίνδυνος-θάνατος μπροστά από την αντίπαλη εστία, δημιουργώντας πραγματικό τρόμο στους τερματοφύλακες της λίγκας.

Ναι η Bundesliga είναι σίγουρα ένα από τα πρωταθλήματα που ευνοούν τον κάθε επιθετικό να «φτιάξει» τα στατιστικά του, με την αμυντική λειτουργία των ομάδων να κάνει… πέρα, για να μπει σε πρώτο πλάνο το επιθετικό ποδόσφαιρο και η παραγωγή φάσεων. Στην συγκεκριμένη περίπτωση όμως, τα αποτελέσματα ξεπερνούν την… λογική, με τον Γκιρασί να έχει βρει δίχτυα περισσότερες φορές από ο 70% ολόκληρης της Bundesliga.

Serhou Guirassy makes Bundesliga history | beIN SPORTS

Σε ένα πρωτάθλημα που αποτελείτε από 18 ομάδες, ο Γκιρασί μετράει περισσότερα γκολ από 12 εξ αυτών. Μόνο η πρώτη 6αδα του βαθμολογικού πίνακα έχει βρει δίχτυα παραπάνω από 14 φορές, που είναι η… βάση που έχει θέσει ο Σερού Γκιρασί. Ας μην ξεχνάμε όμως, πως μία από αυτές τις έξι είναι η Στουτγκάρδη, η ομάδα που αγωνίζεται ο φτενός σούπερ σταρ της Γερμανίας.

Το όνομα του επιθετικού από την Γουινέα έχει μπει ξαφνικά με το… έτσι θέλω στα μπλοκάκια όλων των μάνατζερ της Ευρώπης (πιθανώς και Αραβίας) με την Στουτγκάρδη να διαθέτει ένα «διαμάντι» στα χέρια της, που σίγουρα θα χρειαστούν πολλά εκατομμύρια για να την… πείσουν να το αφήσει.

Das Tor zur Zukunft

Με τον Γκιρασί στην κορυφή της επίθεσης, η πρώην ομάδα του Κωνσταντίνου Μαυροπάνου, πραγματοποιεί το καλύτερο ξεκίνημα στην ιστορία της, με επτά νίκες σε οκτώ παιχνίδια. Ενώ βρίσκεται τοποθετημένη στην δεύτερη θέση του βαθμολογικού πίνακα, πίσω μόνο από την φοβερή και τρομερή Μπάγερ Λεβερκούζεν, του Τσάμπι Αλόνσο.

Άγγελος Κρεμαστός

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0