Πρόσωπα

Καρίμ Μπενζεμά: Χατ τρικ σε πρώτο ημίχρονο με τη Ρεάλ Μαδρίτης; Για πρώτη φορά στα… 35 του! (video)

Καρίμ Μπενζεμά: Χατ τρικ σε πρώτο ημίχρονο με τη Ρεάλ Μαδρίτης; Για πρώτη φορά στα… 35 του! (video)

Υπάρχει ρεκόρ που δεν έχει καταρρίψει ο Καρίμ Μπενζεμά; Πριν από… ένα ημίχρονο υπήρξε. Δεν είχε κάνει ποτέ χατ-τρικ στα πρώτα 45 λεπτά μίας αναμέτρησης της Ρεάλ Μαδρίτης. Έμελλε να το πράξει στα 35 του, κόντρα στη Ρεάλ Βαγιαδολίδ σε επτά λεπτά!

Έχει πραγματοποιήσει 634 εμφανίσεις με τη Ρεάλ Μαδρίτης σε όλες τις διοργανώσεις. Έχει σκοράρει σε 342 περιπτώσεις. Ποιος να φανταζόταν όμως πως στην αναμέτρηση κόντρα στη Ρεάλ Βαγιαδολίδ, στην 635η του συμμετοχή με τους Μαδριλένους ο Καρίμ Μπενζεμά θα κατάφερνε να «γράψει» ιστορία;

«Κανένας» είναι η σωστή απάντηση, με τον Γάλλο να φτάνει στα 35 του χρόνια, για να φτάσει σε ένα τεράστιο επίτευγμα με τους Μαδριλένους σε μόλις… επτά λεπτά. Έκανε το 2-0, μετά από ασίστ του Βινίσιους και το 3-0 για τους «μερένχες» στο 32ο λεπτό.

Άπαντες αναμέναμε το χατ-τρικ και εν τέλει αυτό ήρθε με τον πλέον εντυπωσιακό τρόπο στο 36’. Ο Μπενζεμά σκόραρε ξανά, αυτή την φορά με «ψαλιδάκι» και το πρώτο χατ-τρικ της καριέρας του στο εναρκτήριο 45λεπτο με τη Ρεάλ Μαδρίτης, είναι γεγονός.

Προφανώς και δεν μπορεί να μπει στην ίδια συζήτηση με τον Κέβιν Γκαμέιρο και τον Νταβίδ Βίγια. Ο πρώτος έχει σημειώσει το δεύτερο ταχύτερο χατ-τρικ στην Ισπανία, σε 4:51 και ο δεύτερος κατέχει το απόλυτο ρεκόρ, σε τρία δευτερόλεπτα… νωρίτερα, στην συνάντηση της Βαλένθια με την Αθλέτικ Μπιλμπάο το 2006.


Ωστόσο, ο Καρίμ Μπενζεμά αποτελεί μία… κατηγορία μόνος του! Και δεν θα λησμονήσει ποτέ το 12ο ματς που τέθηκε αντιμέτωπος με τη Βαγιαδολίδ, φτάνοντας τα 10 γκολ απέναντί της, μετρώντας και πέντε ασίστ.

Δημήτρης Μανάκος

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0