Πρόσωπα

Αϊτόρ: Επενδύει στο… μεγάλο του ατού και δουλεύει αδιάκοπα! (video)

Αϊτόρ: Επενδύει στο… μεγάλο του ατού και δουλεύει αδιάκοπα! (video)

«Λυσσάει» για βελτίωση ο Αϊτόρ Κανταλαπιέδρα, θέλοντας να δώσει συνέχεια στο εξαιρετικό ξεκίνημα της σεζόν και… δεν σταματάει την προπόνηση!

Γράφει ο Δημήτρης Φεραδούρος

Ο πρωταγωνιστής της φετινής χρονιάς για τον Παναθηναϊκό μέχρι στιγμής είναι αδιαμφισβήτητα ο Αϊτόρ Κανταλαπιέδρα. Ο Ισπανός επιθετικός, πριν δύο αγωνιστικές περιόδους να βρισκόταν στη χείριστη δυνατή κατάσταση, καθώς δεν ταίριαξε ποτέ με τον Λάζλο Μπόλονι.

Μάλιστα, ο winger του Παναθηναϊκού είχε εκφράσει την επιθυμία του να αποχωρήσει από τον σύλλογο το καλοκαίρι του 2020. Όλα όμως άλλαξαν με τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς στο τιμόνι. Ο 26χρονος εξτρέμ έχει βρει τον καλύτερο εαυτό του και πλέον χαμογελάει γεμάτος ευτυχία.

Το κλείσιμο της περσινής χρονιάς του, ήταν εξαιρετικό. Τα πλέι οφ και ο τελικός του Κυπέλλου Ελλάδας τον εκτόξευσαν ψυχολογικά και πέρασε ίσως το καλύτερο καλοκαίρι του, όντας ποδοσφαιριστής του Παναθηναϊκού. Η αμφισβήτηση προς το πρόσωπο του εξαφανίστηκε και μετατράπηκε σε τρελό ενθουσιασμό.

2d1f16b07b84091f3317d7e9c40879c5_XL.jpg

Φυσικά σε αυτό, έπαιξε ρόλο η αγωνιστική του μεταμόρφωση. Αλλά ο Ισπανός… δεν σταματάει πουθενά. Το ξεκίνημα της νέας σεζόν στην Super League τον βρίσκει με 5 γκολ και 2 ασίστ, με μόλις 420 αγωνιστικά λεπτά, λίγο πριν την 6η αγωνιστική.

Εν όψει του ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ, ο Παναθηναϊκό την Τετάρτη (28/9) πραγματοποίησε την πρώτη προπόνηση εν όψει της αναμέτρησης στην Τούμπα. Το πρόγραμμα της προπόνησης ξεκίνησε με προθέρμανση, στη συνέχεια είχε rondo, ασκήσεις κυκλοφορίας της μπάλας με πρέσινγκ και ολοκλήρωσαν με παιχνίδι με μπάλα στο μισό γήπεδο.

Ο Κανταλαπιέδρα… δεν έμεινε ευχαριστημένος και αποφάσισε πως θέλει να προπονηθεί περεταίρω. Έτσι, μετά το τέλος της ομαδικής προπόνησης κάθισε μαζί με μέλη του προπονητικού επιτελείου στο προπονητικό κέντρο «Γεώργιος Καλαφάτης» και τον Βασίλη Ξενόπουλο για να εξασκηθεί στις εκτελέσεις φάουλ.

Εξάλλου, είναι γνωστό πως οι εκτελέσεις φάουλ είναι ένα από τα δυνατά του χαρτιά και έτσι επενδύει σε αυτό, ώστε να γίνει ακόμη καλύτερος. Μάλιστα, μια από τις εκτελέσεις τους μας χάρισαν ένα όμορφο στιγμιότυπο με τον Έλληνα τερματοφύλακα να εκτινάσσεται και να πιάνει την μπάλα στο αριστερό παραθυράκι της εστίας του.

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0