Πρόσωπα

Γιώργος Κούτσιας: Στα βήματα των Λύρατζη-Τσαούση για την «χρυσή» ευκαιρία μέσω… Βόλου! (video)

Γιώργος Κούτσιας: Στα βήματα των Λύρατζη-Τσαούση για την «χρυσή» ευκαιρία μέσω… Βόλου! (video)

Το «next big thing» του ΠΑΟΚ, Γιώργος Κούτσιας, θα συνεχίσει τη καριέρα του ως δανεικός στον Βόλο για να πάρει λεπτά συμμετοχής και να εξελιχθεί όπως οι… Λύρατζης και Τσαούσης.

Ο Κούτσιας ανανέωσε με τον «Δικέφαλο του Βορρά» για τα επόμενα τέσσερα χρόνια, με τις ετήσιες απολαβές του να φτάνουν τα 250 χιλιάδες ευρώ. 
Στιγμιότυπο_2022-09-16_7.09.14_πμ.pngΩστόσο, για τη τρέχουσα σεζόν δεν θα αγωνιστεί με τα «ασπρόμαυρα», έτσι ώστε να πάρει φανέλα βασικού στην ομάδα του Βόλου και να επιστρέψει το καλοκαίρι στη Θεσσαλονίκη ακόμα πιο έμπειρος.

Από τον ΠΑΟΚ στον σύλλογο της Μαγνησίας, ένα δρομολόγιο που είναι αρκετά σύνηθες, καθώς ήδη δέκα ποδοσφαιριστές το έχουν ακολουθήσει στο παρελθόν. 

Ποδοσφαιριστές που έχουν πάει από τον ΠΑΟΚ στον Βόλο:

Απόστολος Διαμαντής, Μάριος Τσαούσης, Γιώργος Μούτσα, Κώστας Κορέλας, Συμεών Παπαδόπουλος, Κώστας Μπαλογιάννης, Νίκος Μελισσάς, Λευτέρης Λύρατζης, Στάθης Τάχατος και Γιάννης Μυστακίδης.

Όμως, δύο είναι τα χαρακτηριστικά παραδείγματα που έχουν εδραιωθεί μετά το συγκεκριμένο πέρασμά τους στους «ασπρόμαυρους». Ο λόγος για τους Λύρατζη και Τσαούση.

Αρχικά, ο δεξιός οπισθοφύλακας είναι βασικός και… αναντικατάστατος από τον Λουτσέσκου και φαίνεται πως ο δανεισμός του στους Βολιώτες τη σεζόν 2019/20 και οι 27 εμφανίσεις που πραγματοποίησε σε επίπεδο Super League και Κύπελλο Ελλάδος, μόνο… καλό του έκαναν. 
Lyratzis_1.jpgΠαράλληλα, και ο αριστερός μπακ, Μάριος Τσαούσης, είχε βρεθεί την ίδια σεζόν (2019/20) με τον Λύρατζη στον Βόλο. Με τον 22άχρονο να αγωνίζεται σε 16 αγώνες και μάλιστα να βρίσκει και δύο φορές δίχτυα. Βέβαια, ο ίδιος μετά το μονοετή δανεισμό του στην ομάδα της Μαγνησίας, μετακόμισε για ένα μικρό διάστημα στη Σλοβακία για λογαριασμό της Σπαρτάκ Τρνάβα, έτσι ώστε να βρίσκεται σήμερα στον ΠΑΟΚ και να έχει πάρει ψήφο εμπιστοσύνης από τον Ρουμάνο τεχνικό. Ο οποίος τον συμπεριέλαβε στην αρχική σύνθεση τις τρεις πρώτες αγωνιστικές του ελληνικού πρωταθλήματος. 
Tsaousis.jpgΟδηγώντας στην απόφαση της διοίκησης του «Δικεφάλου» να δανείσει έναν ακόμα παίκτη στον Βόλο,τον Κούτσια, για να δείξει την αξία του σε μία απαιτητική θέση, μιας και θα λειτουργήσει ως αντικαταστάτης του πρώτου σκόρερ της περσινής Super League, Τομ Φαν Βέερτ, που μεταγράφηκε στην ΑΕΚ.

Φοίβος Πεφάνης

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0