Μουντιάλ 2022

Μουντιάλ: Κι όμως, ο Εμπαπέ είναι μόλις ο όγδοος ταχύτερος παίκτης στη διοργάνωση!

Μουντιάλ: Κι όμως, ο Εμπαπέ είναι μόλις ο όγδοος ταχύτερος παίκτης στη διοργάνωση!
Κάτι για το οποίο είναι πολύ γνωστός ο Κίλιαν Εμπαπέ είναι η εκρηκτικότητα και η ταχύτητα που έχει στο παιχνίδι του. Παρ'όλα αυτά, όσο οξύμωρο και αν ακούγεται, ο Γάλλος σούπερ σταρ δεν είναι ο ταχύτερος ποδοσφαιριστής που λαμβάνει μέρος στο Μουντιάλ του Κατάρ, ούτε καν δεύτερος! Για την ακρίβεια, ο άσος της Παρί βρίσκεται στην όγδοη θέση της σχετικής λίστας!
Πως θα σας ακουγόταν ότι ο Κιλιάν Εμπαπέ δεν είναι ο πιο γρήγορος ποδοσφαιριστής στο Μουντιάλ του Κατάρ; Κι όμως, σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία της διοργάνωσης, ο σούπερ σταρ της Γαλλίας και της Παρί Σεν Ζερμέν όχι μόνο δεν είναι ο γρηγορότερος στη διοργάνωση αλλά βρίσκεται μόλις στην όγδοη θέση της σχετικής λίστας!

Πιο συγκεκριμένα, ο Εμπαπέ έχει πιάσει μέχρι στιγμής ως υψηλότερη ταχύτητα τα 35,2 χλμ. κάτι που τον φέρνει κάτω από συνολικά επτά συναθλητές του! Στην πρώτη θέση βρίσκεται ο 20χρονος Γκανέζος άσος της Ρεν, Καμαλντίν Σουλεμανά, ο οποίος έπιασε τα 35,7 χλμ. . Οι Νίκο Γουίλιαμς με 35,53 χλμ. και Ντέιβιντ Ράουμ με 35,5 χλμ. συμπληρώνουν την τριάδα των ταχύτερων ποδοσφαιριστών μέχρι στιγμής του φετινού Παγκοσμίου Κυπέλλου. 

Αναλυτικά η λίστα:

1) Καμαλντίν Σουλεμανά (Γκάνα) 35,7 χλμ.
2) Νίκο Γουίλιαμς (Ισπανία) 35,53 χλμ.
3) Νταβίντ Ράουμ (Γερμανία) 35,48 χλμ.
4) Άντονι Ρόμπινσον (ΗΠΑ) 35,4 χλμ.
5) Ντάνιελ Τζέιμς (Ουαλία) 35,4 χλμ.
6) Ασχράφ Χακίμι (Μαρόκο) 35,3 χλμ.
7) Ισμαΐλα Σαρ (Σενεγάλη) 35,3 χλμ.
8) Κιλιάν Μπαπέ (Γαλλία) 35,2 χλμ.

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης