Μια Φώτο μια Ιστορία

Άλλοι πίνουν, άλλος σκοράρει και άλλος... κερνάει: Όταν ο Μέσι τα «έκανε» 644! (video)

Άλλοι πίνουν, άλλος σκοράρει και άλλος... κερνάει: Όταν ο Μέσι τα «έκανε» 644! (video)
23 Δεκεμβρίου 2020: Ο ΛιονέλΜέσι πετυχαίνει ένα ακόμη ρεκόρ, ένα ρεκόρ στο οποίο 160 άνθρωποι έπαιξαν σημαντικό ρόλο. Ο Αργεντινός θέλησε να ευχαριστήσει τους τερματοφύλακες που «έφαγαν» τα 644 γκολ που πέτυχε, σβήνοντας την όποια πικρία τους «κερνώντας» τους μπύρα!

Γράφει η Ευτυχία Γιαπουτζή  

Στις 23 Δεκεμβρίου του 2020, ο Λιονέλ Μέσι σκόραρε κόντρα στη Ρεάλ Βαγιαδολίδ, φτάνοντας τα 644 γκολ με τη φανέλα της Μπαρτσελόνα. Έτσι, έσπασε το ρεκόρ του Πελέ (643), για τα περισσότερα τέρματα που έχει πετύχει ποδοσφαιριστής με έναν σύλλογο.


Η Budweiser βρήκε, ίσως, τον καλύτερο τρόπο για τον- διαφημιστικό- εορτασμό αυτού του ρεκόρ. Δημιούργησε ένα ξεχωριστό μπουκάλι για κάθε γκολ του Μέσι- με τον αντίστοιχο αριθμό και τη φράση «σε αυτό το παιχνίδι κανένα γκολ δεν είναι εύκολο»- και έστειλε στους 160 τερματοφύλακες όσα αντιστοιχούν σε κάθε τέρμα που δέχθηκαν από τον Αργεντινό.

«644 γκολ=644 στιγμές μαγείας του Μέσι. Και ναι, δημιουργήσαμε ένα ειδικό μπουκάλι για κάθε ένα γκολ για να σταλούν στους τερματοφύλακες, στην υγειά τους για τον δικό τους ρόλο στην ιστορία», ανέφερε η εταιρεία σε ανάρτηση στα social media.


Ανάμεσα σε αυτούς ήταν και ο Αλέξανδρος Τζόρβας, που δέχθηκε τρία γκολ, όταν ο Παναθηναϊκός αντιμετώπισε την Μπαρτσελόνα την σεζόν 2010/11. Πολλοί τερματοφύλακες όπως ο Μπουφόν, ο Όμπλακ και ο Κέπα έλαβαν... περισσότερες μπύρες, ωστόσο έδειξαν να το απολαμβάνουν. Ο Ντιέγκο Άλβες για παράδειγμα έχει δεχτεί στην καριέρα του 21 γκολ από τον Μέσι και 17 ο Ίκερ Κασίγιας. 
 

Ένας από αυτούς που έλαβαν αρκετά μπουκάλια ήταν ο Τζιανλουίτζι Μπουφόν. «Ευχαριστώ για τις μπύρες. Θα το πάρω ως κομπλιμέντο. Είχαμε σπουδαίες μάχες τα τελευταία χρόνια. Συγχαρητήρια για την κατάρριψη του ρεκόρ, είναι πραγματικά απίστευτο κατόρθωμα», έγραψε στο Twitter ο τότε τερματοφύλακας της Γιουβέντους, ποζάροντας με δύο από τα μπουκάλια δίπλα του.


Αδιαμφισβήτητα ήταν μια απίστευτη κίνηση μάρκετινγκ από τον παραγωγό των αλκοολούχων ποτών Budweiser που δρόσισε τους τερματοφύλακες και έστρεψε την προσοχή κάθε ποδοσφαιρόφιλου στην συγκεκριμένη μπίρα. 

Αυτοί είναι οι 160 τερματοφύλακες που… κέρασε γκολ και μπύρα ο Μέσι: 

Mesi.png

www.bnsports.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0