Football Talk

Παναθηναϊκός: Σοκ με Ουναϊ - Επιστρέφει το 2027 λόγω θλάσης

tags :
Παναθηναϊκός: Σοκ με Ουναϊ - Επιστρέφει το 2027 λόγω θλάσης
 

Επιβεβαιώθηκαν οι χειρότεροι φόβοι του Παναθηναϊκού για τον τραυματισμό του Αζεντίν Ουναΐ, καθώς ο Μαροκινός μεσοεπιθετικός υπέστη σοβαρή θλάση και αναμένεται να επιστρέψει στην αγωνιστική δράση με το νέο έτος!

Ο 26χρονος άσος αποχώρησε τραυματίας μόλις στο 19ο λεπτό της αναμέτρησης με τον Asteras AKTOR, με την εικόνα του να εγκαταλείπει τον αγωνιστικό χώρο με φορείο να προκαλεί από την πρώτη στιγμή μεγάλη ανησυχία στις τάξεις του «Τριφυλλιού».

Δυστυχώς, τα αποτελέσματα της μαγνητικής τομογραφίας επιβεβαίωσαν την αρχική εκτίμηση, καθώς διαπιστώθηκε θλάση βαριάς μορφής στον δικέφαλο του δεξιού ποδιού. 

Σύμφωνα με την ενημέρωση της ΠΑΕ, η επιστροφή του Ουναΐ υπολογίζεται πλέον μέσα στο 2027, γεγονός που σημαίνει ότι ο Παναθηναϊκός θα στερηθεί τις υπηρεσίες του στο ιδιαίτερα απαιτητικό πρόγραμμα των επόμενων μηνών.

 

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης