Football Talk

ΑΕΚ: Ποιος παίκτης είδε πρώτος τα χαμηλά δοκάρια στο Περιστέρι – Η επική ατάκα του Ρόα!

ΑΕΚ: Ποιος παίκτης είδε πρώτος τα χαμηλά δοκάρια στο Περιστέρι – Η επική ατάκα του Ρόα!

Τρελάθηκαν οι άνθρωποι του τεχνικού τιμ της ΑΕΚ - Στην αρχή δεν το πίστευαν και μετά έβαλαν τα γέλια με τα μικρά τέρματα - "Πώς θα παίξουμε έτσι;"!

Σχετικά Άρθρα

Τα τραγελαφικά γεγονότα που έγιναν στο Περιστέρι και οδήγησαν στην αναβολή του Ατρόμητος – ΑΕΚ έχουν κάνει τον γύρο του κόσμου. Ενδιαφέρον όμως έχει να δούμε ποιος και ποιοι αντιλήφθηκαν ότι στο γήπεδο υπήρχαν μικρότερα τέρματα από το κανονικό!

Συγκεκριμένα, η αποστολή της ΑΕΚ φτάνει στο γήπεδο και ως συνήθως οι παίκτες βγαίνουν για την πρώτη αναγνωριστική βόλτα. Πρώτος βγήκε ο Νορντίν Άμραμπατ και κοιτώντας τα τέρματα αμέσως το κατάλαβε και άρχισε να ενημερώνει τους ανθρώπους της ΑΕΚ, ότι είναι μικρότερα! Σε πρώτη φάση, επειδή ο Μαροκινός κάνει συχνά χιούμορ δεν τον πίστεψαν! Νόμιζαν ότι αστειευόταν!

Όμως στη συνέχεια ο Κάρλος Ρόα, ακούγοντας τον Άμραμπατ έριξε μία ματιά στα τέρματα και πήγε κοντά σε αυτό που είναι προς τη φυσούνα. Σήκωσε το χέρι του ο προπονητής τερματοφυλάκων της ΑΕΚ και έβαλε τα γέλια! Αμέσως μετά το τεχνικό τιμ ενημέρωσε τα διοικητικά στελέχη της ομάδας και πήγαν να δουν από κοντά τα τέρματα. «Τι είναι αυτό το τέρμα; Πώς θα παίξουμε έτσι;», ρώτησε άνθρωπος της ΑΕΚ τα στελέχη…

Μετά ακολούθησε η ιστορία που όλοι πλέον ξέρετε…

Θοδωρής Καρβουνιάρης

 

www.bnsports.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0