Football Talk

Ατρόμητος - ΑΕΚ: Τραγέλαφος με το... κοντό δοκάρι και αναβολή! (video)

Ατρόμητος - ΑΕΚ: Τραγέλαφος με το... κοντό δοκάρι και αναβολή! (video)
Και εκεί που νομίζουμε ότι τα έχουμε δει όλα, έρχεται κάτι τέτοιο και το ξανασκέφτεσαι. Η αναμέτρηση του Ατρομήτου με την ΑΕΚ αναβλήθηκε οριστικά καθότι υπήρχε απόκλιση με το ύψος της οριζόντιας δοκού στη μία εστία, πρόβλημα το οποίο δεν διορθώθηκε παρά την καθυστέρηση. Η τύχη του αγώνα θα αποσαφηνιστεί τις επόμενες ώρες.
Σχετικά Άρθρα

Το είδαμε κι αυτό στα ελληνικά γήπεδα! Η αναμέτρηση Ατρόμητος - ΑΕΚ για την 21η αγωνιστική της Super League δεν ξεκίνησε ποτέ, καθώς υπήρχε θέμα με την μία εστία του γηπέδου στο Περιστέρι!

Συγκεκριμένα, το οριζόντιο δοκάρι της εστίας που βρίσκεται από την πλευρά του κλειστού γυμναστηρίου Ανδρέας Παπανδρέου, είχε μικρότερη απόσταση από το έδαφος από αυτήν που προβλέπουν οι κανονισμοί. Σε άλλα σημεία η εστία ήταν πιο «κοντή» κατά πέντε πόντους και σε άλλα μέχρι και εφτά!

5798761.jpg

Παρά τις προσπάθειες των ανθρώπων του γηπέδου που προσπάθησαν με φτυάρια να αποκαταστήσουν το πρόβλημα, αυτό δεν κατέστη δυνατό και έτσι αποφασίστηκε το παιχνίδι να μην ξεκινήσει.

Οι τύχες της αναμέτρησης θα γίνουν γνωστές τις επόμενες ώρες.

Η διαφορά αυτή στο ύψος της εστίας έγινε γνωστή μέσω του αρχηγού της ΑΕΚ, Σέρχιο Αραούχο, ο οποίος κατέθεσε ένσταση προς τον διαιτητή της αναμέτρησης, Μανούχο. Μετά από τους απαραίτητους ελέγχους διαπιστώθηκε ότι η «Ένωση» είχε δίκιο για τα παράπονα που έκανε. 

Στις 18:00 ο ρέφερι του αγώνα και πάλι έκανε μετρήσεις για να διαπιστώσει αν διορθώθηκε το πρόβλημα όμω η εστία δεν ήταν ακόμα στο μέγεθος που ορίζουν οι κανονισμοί. Έτσι, αποφασίστηκε η αναβολή του αγώνα ενώ και ο Ατρόμητος θα κάνει κι αυτός ένσταση.


www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0