Face to Face

Ο Νέγκρι στο BN Sports για τον Κάρλος Κορμπεράν: «Ζει και αναπνέει για το ποδόσφαιρο, βλέπεις το πάθος στα μάτια του»

Ο Νέγκρι στο BN Sports για τον Κάρλος Κορμπεράν: «Ζει και αναπνέει για το ποδόσφαιρο, βλέπεις το πάθος στα μάτια του»
Το BN Sports εντόπισε τον παλαίμαχο τερματοφύλακα Αλεξάντρε Νέγκρι, ο οποίος συνεργάστηκε με τον Κάρλος Κορμπεράν στην Κύπρο και σκιαγράφησε το προφίλ του νέου προπονητή του Ολυμπιακού!

Γεννημένος στη Βραζιλία, αλλά με κυπριακή υπηκοότητα ο Αλεξάντρε Νέγκρι πέρασε το μεγαλύτερο μέρος της ποδοσφαιρικής του καριέρας στη «Μεγαλόνησο». Προτού όμως μετεγγραφεί για πρώτη φορά σε σύλλογο της γειτονικής χώρας, είχε κάνει το πέρασμα του από την Θεσσαλονίκη και τον Άρη (σ.σ. σεζόν 2006/2007), όπου συνυπήρξε δίπλα σε παίκτες όπως ο Κόκε και ο Χαβίτο.

Ακριβώς δέκα χρόνια μετά, η μοίρα τον βρήκε στη Δόξα Κατακοπιάς, να αγωνίζεται υπό τις οδηγίες του Κάρλος Κορμπεράν. Πρόκειται για τον πρώτο σύλλογο στον οποίον διετέλεσε σε ρόλο πρώτου προπονητή, σχεδόν μία πενταετία πριν την έλευση του στον Πειραιά. Ο παλαίμαχος πορτιέρο λοιπόν, αναφέρθηκε στον τρόπο παιχνιδιού, τον χαρακτήρα, αλλά και τα στοιχεία που μπορεί να δώσει ο 39χρονο Ισπανός τεχνικός στους ερυθρόλευκους.

Δηλώσεις στον Αντώνη Νιανιά

Αναφορικά με τον τρόπο παιχνιδιού του τόνισε: «Θα σου μιλήσω για την σεζόν 2016/2017, τα συστήματα που χρησιμοποιεί μπορεί να έχουν αλλάξει, όχι όμως και ο τρόπος παιχνιδιού του. Εκείνη την περίοδο προτιμούσε το 4-3-3 και παρότι δεν είμασταν ομάδα που πρωταγωνιστούσε, του άρεσε (και του αρέσει) να παίζει επιθετικό ποδόσφαιρο με οργανωμένες τις γραμμές»Ενώ στάθηκε στον τρόπο με τον οποίο αντιμετωπίζει τα αποδυτήρια: «Ακόμα και σε ήττες, σε πιεστικές καταστάσεις, όπως αψιμαχίες μεταξύ παικτών, αντιμετωπίζει θετικά τα πράγματα. Είναι ευχάριστος άνθρωπος και δε σκέφτεται αρνητικά, ξέρει να διαχειρίζεται προσωπικότητες με συζήτηση και θετική ενέργεια».

Συνέχισε μιλώντας για τον τρόπο που εργάζεται: «Είναι πάρα, πάρα πολύ οργανωμένος. Έχει πάντοτε συγκεκριμένο πλάνο, το οποίο αναλύει με τους εξαιρετικά καταρτισμένους συνεργάτες που φέρνει μαζί του». Σε ερώτηση που αφορά την πίεση που θα κληθεί να αντιμετωπίσει και το νεαρό της ηλικίας του: «Η ημερομηνία γέννησης του δεν θα αποτελέσει κανένα πρόβλημα. Μη ξεχνάμε ότι εργάζεται πολλά χρόνια από τον ρόλο του προπονητή και την περασμένη σεζόν έφτασε μία ανάσα από την άνοδο στην Πρέμιερ Λιγκ. Το γεγονός αυτό από μόνο του μαρτυρά πολλά...» 

Τέλος θέλησε να περάσει το δικό του μήνυμα για τον Κορμπεράν: «Ο Κάρλος είναι ο τύπος επαγγελματία που ζει και αναπνέει για το ποδόσφαιρο. Βλέπεις το πάθος στα μάτια του σε καθημερινή βάση. Του εύχομαι μόνο επιτυχίες στον Ολυμπιακό»!

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0