Face to Face

Ο Γιώργος Καράβας στο BN Sports: «Ξεκίνησα από πολύ μικρός να παίζω Subbuteo... με βοηθάει να χαλαρώνω!»

Ο Γιώργος Καράβας στο BN Sports: «Ξεκίνησα από πολύ μικρός να παίζω Subbuteo... με βοηθάει να χαλαρώνω!»

Ο Γιώργος Καράβας συμμετείχε στο Subbuteo Major Tournament of Athens που έλαβε χώρα στο Κλειστό Γυμναστήριο Ηλιούπολης και μίλησε στο BN Sports για το αγαπημένο του χόμπι αλλά και πως συνδυάζει το Επιτραπέζιο Ποδόσφαιρο με το μόντελινγκ.

Δηλώσεις στον Φοίβο Πεφάνη

Ένας από τους διασημότερους Έλληνες στο χώρο του μόντελινγκ, ο Γιώργος Καράβας, ο οποίος έχει συνεργαστεί με τους μεγαλύτερους σχεδιαστές όπως οι Ζαν Πολ Γκολτιέ και Τζιανφράνκο Φερέ, ενώ έχει ασχοληθεί και με την Αθλητική Δημοσιογραφία, μίλησε στο BN Sports για την αγάπη που έχει με το Επιτραπέζιο Ποδόσφαιρο (Subbuteo) και πως τον βοηθάει να χαλαρώσει από τις καθημερινές δυσκολίες που αντιμετωπίζει εντός και εκτός δουλειάς. 
Στιγμιότυπο_2022-07-02_2.40.10_μμ.png

Πως ξεκίνησε το πάθος σου για το Subbuteo;

«Subbuteo έπαιζα από πολύ μικρός. Μαζευόμασταν στις γειτονιές με τους φίλους μου με και παίζαμε όλοι. Όμως, όταν είχα πάει το 2016 σε μία έκθεση vintage (παλαιών) παιχνιδιών στην Τεχνόπολη στο Γκάζι, το είδα στημένο και θυμήθηκα πως έχω ένα στην αποθήκη του σπιτιού μου. Μόλις γύρισα, το έφτιαξα και ανάρτησα μία φωτογραφία στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, λαμβάνοντας πολλές θετικές απαντήσεις αλλά και από μία ομάδα που παίζει στην Καλλιθέα, τους Flickers». 

Βρίσκεις χρόνο για το χόμπι σου, δουλεύοντας παράλληλα σε μία απαιτητική δουλειά όπως το μόντελινγκ;

«Θεωρώ πως με μία σωστή διαχείριση μπορείς να βρεις χρόνο για τα πράγματα που αγαπάς και ενδιαφέρεσαι. Εν τέλη, το Subbuteo με χαλαρώνει και έχω μοιράσει το χρόνο μου ανάμεσα στην οικογένειά μου, τη δουλειά μου και το πάθος μου για το παιχνίδι, έτσι ώστε να ασχολούμαι με αυτό, εάν όχι καθημερινά, τουλάχιστον μία με δύο φορές την εβδομάδα». 
ΓΙΩΡΓΟΣ-ΚΑΡΑΒΑΣ-ΗΛΙΚΙΑ-ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ.jpg

Ήταν δύσκολη η διακοπή λόγω της πανδημίας;

«Η πανδημία επηρέασε τα τουρνουά του Επιτραπέζιου Ποδοσφαίρου, καθώς είμαστε μία πιο μικρή αλλά ενωμένη οικογένεια. Όπως είναι λογικό χαθήκαμε, αλλά η αγάπη για το άθλημα είναι μεγάλη και όπως βλέπετε και σήμερα είμαστε αρκετοί και κυρίως είμαστε χαρούμενοι που επανήλθαμε». 

Η εμπειρία σου μέχρις στιγμής στους «Falcons» και οι στόχοι σου για τα επόμενα τουρνουά;

«Ξεκίνησα σαν χόμπι το Επιτραπέζιο Ποδόσφαιρο αλλά σιγά-σιγά είδα πόσο επαγγελματικά λειτουργούσαν οι Falcons, οι οποίοι ταξιδεύουν για να συμμετάσχουν σε πανευρωπαϊκά και παγκόσμια τουρνουά. Είναι μία ωραία παρέα. Γενικότερα ως άνθρωπος θέτω πολύ υψηλούς στόχους, όμως αυτή τη στιγμή λόγω φόρτου εργασίας το χρονικό πλαίσιό μου έχει περιοριστεί αρκετά. Παρόλα αυτά μου αρέσει να πρωταγωνιστώ σε ότι και αν κάνω και παίζω δίνοντας το 100% των δυνατοτήτων μου».

www.bnsports.gr

 

 

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0