Πρόσωπα

Μπενζεμά: O βασιλιάς της... βασίλισσας κατατροπώνει όλους τους «μπλαουγκράνα»! (video)

Μπενζεμά: O βασιλιάς της... βασίλισσας κατατροπώνει όλους τους «μπλαουγκράνα»! (video)

Ο Καρίμ Μπενζεμά σκοράρει και ανταγωνίζεται ολόκληρη την επιθετική γραμμή της Μπαρτσελόνα και βάζει τη σφραγίδα του στον πέμπτο διαδοχικό «Clasico» που η Ρεάλ Μαδρίτης φεύγει με το χαμόγελο στα χείλη!

Σχετικά Άρθρα

Αδιαμφισβήτητα μπορούμε να πούμε πως η Ρεάλ Μαδρίτης έχει το πάνω χέρι στις αναμετρήσεις απέναντι στους «μπλαουγκράνα», καθώς έχει να… επιβληθεί απέναντι στη «βασίλισσα» από τις αρχές του Μαρτίου το 2019, όταν ο Ράκιτιτς λύτρωσε του Καταλανούς και πήρε το πολυπόθητο τρίποντο μέσα στο Σαντιάγο Μπερναμπέου. Έκτοτε, η ομάδα της Βαρκελώνης μετράει μια ισοπαλία και 5 ήττες σε όλες τις διοργανώσεις απέναντι «αιώνια αντίπαλο» της.

Το βράδυ της Τετάρτης (12/01) οι δύο ομάδες βρέθηκαν και πάλι αντιμέτωπες στα ημιτελικά του Super Cup της Ισπανίας, με την Ρεάλ Μαδρίτης να πετυχαίνει την πέμπτη διαδοχική της νίκη απέναντι στους «μπλαουγκράνα» και να περνάει στον τελικό και να περιμένει τον αντίπαλο της, ο οποίος θα προκύπτει από την αναμέτρηση της Ατλέτικο Μαδρίτης με την Αθλέτικ Μπιλμπάο το βράδυ της Πέμπτης (13/01).

Ο… Σπαρτιάτης των Μαδριλένων, Καρίμ Μπενζεμά, ήταν και αυτός που «άναψε» την φωτιά, βάζοντας τις βάσεις για τη νίκη-πρόκριση που σφράγισε ο Φεντερίκο Βαλβέρδε, πετυχαίνοντας το νικητήριο γκολ στα πρώτα λεπτά της παράτασης.

Ο Γάλλος φορ, παρόλα αυτά, ήταν ο άνθρωπος που δημιούργησε κατ’ αποκλειστικότητα το πρώτο γκολ για τους Μαδριλένους, καθώς «κλέβει» την μπάλα από τον Σέρχιο Μπουσκέτς στο κέντρο και βγάζει μια υπέροχη κάθετη μπαλιά στον ελεύθερο χώρο για τον Βινίσιους Τζούνιορ, ο οποίος ανοίγει το σκορ και δίνει το προβάδισμα στη Ρεάλ. Είναι επίσης ο άνθρωπος που στο δεύτερο ημίχρονο μετά την ισοφάριση του Λουκ Ντε Γιονγκ, δίνει εκ νέου προβάδισμα στην ομάδα του Κάρλο Αντσελότι.


O Καρίμ Μπενζεμά με αυτή του την εμφάνιση σημείωσε το 23ο προσωπικό του γκολ για τη σεζόν 2021/22, όσα ακριβώς έχει πετύχει και η επιθετική γραμμή της Μπαρτσελόνα για την τρέχουσα σεζόν. Πετυχαίνει δηλαδή ότι προφέρουν 8 ποδοσφαιριστές των «μπλαουγκράνα», κάτι που τον κάνει να ξεχωρίζει και τον τοποθετεί στη πρώτη θέση των σκόρερ της Λα Λίγκα με 17 γκολ!

Δημήτρης Φεραδούρος
www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0