Football Talk

Σούπερ Καπ Ισπανίας, Μπαρτσελόνα – Ρεάλ Μαδρίτης 2-3: Ο Βαλβέρδε λύτρωσε τη «βασίλισσα» στην παράταση και την οδήγησε στον τελικό! (video)

Σούπερ Καπ Ισπανίας, Μπαρτσελόνα – Ρεάλ Μαδρίτης 2-3: Ο Βαλβέρδε λύτρωσε τη «βασίλισσα» στην παράταση και την οδήγησε στον τελικό! (video)
Σε μια απίστευτη ματσάρα στο Ριάντ της Σαουδικής Αραβίας, η Ρεάλ Μαδρίτης επικράτησε με 3-2 της Μπαρτσελόνα στο ισπανικό «clasico» και προκρίθηκε στον τελικό του Σούπερ Καπ Ισπανίας, όπου θα αντιμετωπίσει είτε την Ατλέτικο Μαδρίτης είτε την Αθλέτικ Μπιλμπάο!

Η Ρεάλ Μαδρίτης ήταν η μεγάλη νικήτρια για 5ο σερί «clasico» και πρώτο σε επίπεδο ημιτελικών του Σούπερ Καπ Ισπανίας.

Το 3-2 επί της Μπαρτσελόνα στην παράταση ήρθε για τη «βασίλισσα» εξαιρετικά δύσκολα, αλλά χάρη στα γκολ των Βινίσιους, Καρίμ Μπενζεμά και Φεντερίκο Βαλβέρδε.

Στο ντεμπούτο του Τσάβι σε ντέρμπι ως προπονητής και του Φεράν Τόρες με τους «μπλαουγκράνα», οι Λουκ ντε Γιονγκ και Άνσου Φάτι (επέστρεψε έπειτα από δύο μήνες) προσπάθησαν να βγάλουν τα κάστανα από τη φωτιά για την Μπαρτσελόνα που είχε τις στιγμές της, αλλά απέτυχε ξανά. Στην παράταση οι Μαδριλένοι φάνηκαν να έχουν περισσότερα κουράγια, περισσότερα τρεξίματα και μία φάση στο 98ο λεπτό έκρινε τα πάντα. Η Ρεάλ Μαδρίτης βγήκε σε κόντρα πέντε εναντίον δύο, ο Ροντρίγκο έκανε την σωστά πάσα στον Φέντε Βαλβέρδε κι εκείνος με ψύχραιμο τρόπο έκανε το 2-3, στέλνοντας την ομάδα του στον τελικό, στον δρόμο για ένα ακόμα τρόπαιο.

Η Μπαρτσελόνα δεν μπόρεσε να επιστρέψει ξανά και τρίτη σερί χρονιά η Μπαρτσελόνα αποκλείεται στα ημιτελικά, ενώ για τρίτη σερί χρονιά η Ρεάλ προκρίνεται στον τελικό. Οι μερένγκες περιμένουν στον τελικό της Κυριακής την ομάδα που νίκησε και τους δύο πέρυσι στο πρωτάθλημα, την Ατλέτικο, ή την ομάδα που νίκησε και τους δύο πέρυσι στο Supercopa, την Αθλέτικ, οι οποίες θα λύσουν τις διαφορές τους την Πέμπτη στο ίδιο γήπεδο και την ίδια ώρα.

Μπαρτσελόνα (Τσάβι): Τερ Στέγκεν, Ντάνι Άλβες (78’ Γκονθάλεθ), Πικέ, Αραούχο, Άλμπα, Μπουσκέτς, Φ. Ντε Γιονγκ (46’ Πέδρι), Γκάβι (46’ Ντεπάι), Φεράν Τόρες (46’ Εζαλζουζλί/110’ Τζούτγκλα), Λ. Ντε Γιονγκ (66’ Φάτι), Ντεμπελέ.Remaining Time-0:00

Ρεάλ Μαδρίτης (Αντσελότι): Κουρτουά, Καρβαχάλ (91’ Βάσκεθ), Μιλιτάο, Νάτσο, Μεντί, Κρόος, Μόντριτς (83’ Βαλβέρδε), Κασεμίρο, Βινίσιους (110’ Καμαβινγκά), Μπενζεμά, Ασένσιο (68’ Ροντρίγκο).

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0