eSports & Games

Football Manager 2022: Ολυμπιακός, ΠΑΟΚ, ΑΕΚ, Παναθηναϊκός και Άρης στο «μικροσκόπιο»!

Football Manager 2022: Ολυμπιακός, ΠΑΟΚ, ΑΕΚ, Παναθηναϊκός και Άρης στο «μικροσκόπιο»!

Το Football Manager 2022 κυκλοφόρησε επισήμως και το BN Sports, βασισμένο στα σχετικά βίντεο στο κανάλι στο Youtube, του ειδικού στον συγκεκριμένο τομέα, AlexMorak Gaming, κάνει μία «βόλτα» σε Ολυμπιακό, ΠΑΟΚ, ΑΕΚ, Παναθηναϊκό και Άρη, δίνοντας μία πρώτη «γεύση» από τα ρόστερ του Big-5 της ελληνικής Super League!

Σχετικά Άρθρα

Η μεγάλη στιγμή για τους προπονητές του… υπολογιστή έφτασε.

Το Football Manager 2022 κυκλοφόρησε επισήμως το βράδυ της Δευτέρας (08/11) και οι αναζητήσεις του κατάλληλου συλλόγου για την πρώτη φετινή καριέρα δίνουν και παίρνουν.

Στη συζήτηση μπαίνει πάντοτε και το ελληνικό Big-5, το οποίο παρουσιάζει μεγάλο ενδιαφέρον τη φετινή σεζόν, αφού το επίπεδο των Ολυμπιακού, ΠΑΟΚ, ΑΕΚ, Παναθηναϊκού και Άρη ανέβηκε εκτός παιχνιδιού, αλλά αποτυπώνεται και εντός αυτού!  

Photo Credits και επιπρόσθετο υλικό: AlexMorak Gaming

Ολυμπιακός

Το μεγαλύτερο, αλλά και ποιοτικότερο ρόστερ της ελληνικής Super League στη φετινή έκδοση.

Ο Ολυμπιακός είναι πλήρης σε όλες τις γραμμές, με τα εξτρέμ του να αποτελούν τη μεγάλη του δύναμη, αφού τόσο ο Γκάρι Ροντρίγκες, όσο και ο Ρόνι Λόπες, αποτελούν περιουσιακά στοιχεία που στο Football Manager, αποδίδουν παραδοσιακά.

Μόνο μελανό σημείο θα μπορούσε να θεωρηθεί η αμυντική γραμμή, αφού εντός του παιχνιδιού ο Σεμέδο βρίσκεται εκτός ομάδας μέχρι το νέο έτος. Βέβαια, η συνθήκη αυτή ίσως «γεννήσει» μία ευκαιρία για να πάρει χρόνο συμμετοχής ο Μάρκοβιτς που είναι εξαιρετικός σε μία ακόμα έκδοση.

Αν κάποιος έχει υψηλές ευρωπαϊκές απαιτήσεις θα μπορούσε να αναζητήσει και κάτι καλύτερο στο δεξί άκρο της άμυνας, αφού με το 1.2 εκατ. ευρώ που αμοίβεται ο Λαλά, σίγουρα θα βρεθούν και υψηλότερου επιπέδου λύσεις.

Το μεγάλο αστέρι: Γιουσέφ Ελ Αραμπί
el_arabi_1.png


Το
next big thing: Αγκιμπού Καμαρά
el_arabi_3.png


ΠΑΟΚ

Ο ΠΑΟΚ παρουσιάζεται ενισχυμένος, αλλά και άτυχος!

Ο τραυματισμός του Ολιβέιρα σημαίνει εν ολίγοις, πως όποιος επιλέξει τον «Δικέφαλο του Βορρά» για να ξεκινήσει ένα save, θα στερηθεί των υπηρεσιών του για 8-9 μήνες λόγω τραυματισμού, ενώ παράλληλα θα πληρώνει ένα… τσουχτερό συμβόλαιο κοντά στα 1.4 εκατ. ευρώ. Δεν είναι ο μόνος, ωστόσο, που θα περιμένει να επιστρέψει.

Ο Αντόνιο Τσόλακ έχει βαθμολογηθεί με τέσσερα αστέρια και αν βρισκόταν αυτή τη στιγμή στο ρόστερ του ΠΑΟΚ, θα ήταν μαζί με τους Κούρτιτς και Ζίβκοβιτς, ο καλύτερος παίκτης ομάδας. Η Μάλμε διατηρεί ρήτρα 3.3 εκατ. ευρώ και σίγουρα αν επιλέξει να δώσει τα χρήματα, θα μπορέσουν να βρεθούν ανάλογου επιπέδου λύσεις στο παιχνίδι.

Το μεγάλο αστέρι: Αντρίγια Ζίβκοβιτς
el_arabi_4.png

Το next big thing: Γιάννης Μιχαηλίδης
el_arabi_5.png


ΑΕΚ

Το ολικό… λίφτινγκ στο οποίο προχώρησε η ΑΕΚ το καλοκαίρι, υπήρξε μεγάλη ανυπομονησία για να φανεί πώς αποτυπώνεται και στο παιχνίδι, όπου υπάρχουν μεγάλες εκπλήξεις, αλλά και απογοητεύσεις.

Στα ευχάριστα, ο Γιώργος Τζαβέλλας έχει χαρακτηριστικά -κυρίως mental- τα οποία ίσως με τέτοιον τρόπο καλύπτουν το κενό του Ντμίτρο Τσιγκρίνσκι, ενώ ο Όγκνιες Βράνιες δεν έχει χάσει την παλιά του «αίγλη», παρά την αγωνιστική του απραξία.

Η απογοήτευση έρχεται από την αξιολόγηση του καλύτερου -ίσως- παίκτη της ομάδας στην πραγματικότητα: του Στίβεν Τσούμπερ.

Στην καρτέλα του Ελβετού μεσοεπιθετικού δεν αντικατοπτρίζονται, όσα εμφανίζει στο «χορτάρι», αλλά και πάλι, παραμένει μαζί με τον γνώριμο από την περσινή έκδοση του Football Manager, Λιβάι Γκαρσία, μία από τις ποιοτικότερες μονάδες που διαθέτει η «Ένωση».

Βέβαια, στην περίπτωση του Τσούμπερ τα χαρακτηριστικά του έχουν δοθεί από αυτούς που ασχολούνται με το πρωτάθλημα από το οποίο έρχεται, δηλαδή την Bundesliga, και δεν θεωρείται απίθανο σε κάποιο update να βελτιωθεί.

Το μεγάλο αστέρι: Στίβεν Τσούμπερ
el_arabi_6.png


Το
next big thing: Μάριο Μιτάι
el_arabi_7.png


Παναθηναϊκός

Σαφώς βελτιωμένο και το υλικό του Παναθηναϊκού.

Οι προσθήκες των Βιτάλ και Παλάσιος κεντρίζουν το ενδιαφέρον και σίγουρα θα δώσουν μεγαλύτερες βοήθειες στο παιχνίδι. Παράλληλα, ο Μπρινιόλι είναι εξαιρετικός και θεωρείται δεδομένο πως θα λογίζεται ως βασικός κάτω από τα δοκάρια, από όποιον επιλέξει τους «πράσινους» για μία νέα καριέρα.

Στη φετινή έκδοση το βάθος του ρόστερ είναι κατά πολύ μεγαλύτερο, αλλά και σαφώς πιο έμπειρο. Παράλληλα, δίνεται η ευκαιρία να δουλευτούν παλαιότερα πρότζεκτ, όπως ο Μπουζούκης και ο Χατζηγιοβάννης, που δεν είδαν δραματική μείωση των χαρακτηριστικών τους, αλλά και νεότερα, όπως ο Ευαγόρας Αντωνίου ή ο ήδη γνωστός, Αθανασακόπουλος.

Ωστόσο, το μεγάλο αστέρι κάτω των είκοσι ετών, προφανώς ακούει στο όνομα, Σωτήρης Αλεξανδρόπουλος και αποτελεί, εν ολίγοις, το σπουδαιότερο ελληνικό πρότζεκτ της Super League, στη φετινή έκδοση του παιχνιδιού.

Το μεγάλο αστέρι: Καρλίτος
el_arabi_8.png


Το
next big thing: Σωτήρης Αλεξανδρόπουλος
el_arabi_9.png


Άρης

Μαζί με την ΑΕΚ, είναι οι δύο ομάδες που γνώρισαν τη μεγαλύτερη άνοδο.

Ο Άρης διαθέτει στις τάξεις του παίκτες τεράστιου επιπέδου, όπως οι Εντιαγέ και Καμαρά, αλλά και γνώριμα μανατζερικά… πουλέν, όπως ο Ιτούρμπε.

Παράλληλα, το περσινό αμυντικό κενό έχει κλείσει για τα καλά με τις προσθήκες των Μπράμπετς και Φαμπιάνο, που είναι εξαιρετικές λύσεις στο παιχνίδι και σε πολύ καλή ηλικία, ενώ δεν πρέπει να θεωρηθεί απίθανο να χάσει τη θέση του ο Κουέστα από τον Ντένις κάτω από τα δοκάρια.

Το μόνο που χρειάζεται διόρθωση για τον Άρη, είναι η επένδυση σε νεότερους παίκτες, αφού πλην του δανεικού Μοχανάντ Άλι, στερείται νέων ταλέντων στο φετινό Football Manager.

Το μεγάλο αστέρι: Μπαντού Εντιαγέ
el_arabi_10.png


Το
next big thing: Μοχάναντ Άλι
el_arabi_11.png

Φάνης Τσοκανάς
www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0