Football Talk

Ο Ανδρέας Αθανασακόπουλος στο BN Sports: «Το μέλλον μου να είναι στην πρώτη ομάδα!»

Ο Ανδρέας Αθανασακόπουλος στο BN Sports: «Το μέλλον μου να είναι στην πρώτη ομάδα!»
Ο αρχηγός του Παναθηναϊκού Β', Ανδρέας Αθανασακόπουλος μιλάει στο «BN Sports» για την ήττα από την Κηφισιά και στέλνει το μήνυμα για την επόμενη ημέρα στο πρωτάθλημα της Super League 2.
Σχετικά Άρθρα

Ο Παναθηναϊκός Β' μπήκε και εκείνος στον... χορό της φετινής Super League 2, ωστόσο το αποτέλεσμα της πρεμιέρας δεν ήταν το επιθυμητό. Οι «πράσινοι» του Γιάννη Βονόρτα ηττήθηκαν με 0-2 από την εξαιρετική Κηφισιά και έμαθαν με το «καλημέρα» πως το φετινό πρωτάθλημα δεν είναι... παίξε-γέλασε.

Ένας εκ των πιο έμπειρων ποδοσφαιριστών του ρόστερ και με αρκετές παραστάσεις από την πρώτη ομάδα του τριφυλλιού είναι ο 19χρονος Ανδρέας Αθανασακόπουλος. Ο αρχηγός της ομάδας Β' αγωνίστηκε σε όλο το 90λεπτο του αγώνα στον άξονα της μεσαία γραμμής και έδωσε τον καλύτερο του εαυτό, χωρίς, όμως, να έρθει το αποτέλεσμα που ήλπιζε.

Ο Αθανασακόπουλος μίλησε στο «BN Sports» για την αρνητική πρεμιέρα κόντρα στην Κηφισιά, τους στόχους που υπάρχουν στην ομάδα Β', ενώ παρέθεσε και το δικό του σχόλιο για την ως τώρα πορεία της πρώτης ομάδας.

Αναλυτικά:

-Ανδρέα να ξεκινήσουμε από τα... φρέσκα. Ήττα με 2-0 από την Κηφισιά στην πρεμιέρα της Super League 2. Τι θεωρείς πως πήγε λάθος στο παιχνίδι;

«Είμαστε μια καινούρια ομάδα και ουσιαστικά πολλά παιδιά έκαναν το επαγγελματικό τους ντεμπούτο στο ματς με την Κηφισιά. Βρεθήκαμε πίσω στο σκορ με δύο δικά μας λάθη και δεν είναι εύκολο σε τέτοιες κατηγορίες να γυρίζεις παιχνίδια σαν αυτά. Ωστόσο, στο δεύτερο μέρος ειδικά ήμασταν πολύ καλύτεροι και είχαμε θετική εικόνα! Και έτσι πρέπει να συνεχίσουμε από εδώ και πέρα».

-Προφανώς και μια ήττα στην 1η αγωνιστική δεν μπορεί να προκαθορίσει μια ολόκληρη χρονιά. Θέλω να μου πεις τι περιμένεις από το φετινό πρωτάθλημα της Super League 2 και τι στόχους έχετε σαν ομάδα...

«Ξέρουμε πως το συγκεκριμένο πρωτάθλημα δεν είναι όπως στις... ακαδημίες. Θα έχει περισσότερη δύναμη και οι ομάδες είναι πιο έμπειρες. Ωστόσο, εμείς θα δίνουμε το 100% σε κάθε αγώνα. Οι στόχοι της ομάδας είναι να βελτιωνόμαστε κάθε ματς, να έχουμε όσο καλύτερη εικόνα μπορούμε και φυσικά να διακριθούν παίχτες μέσω αυτής της διαδικασία».

5421662.jpg

-Φαντάζομαι σας προκάλεσαν (και δικαιολογημένα) εκνευρισμό οι συνεχόμενες αναβολές του πρωταθλήματος. Πως το διαχειριστήκατε εσωτερικά;

«Σίγουρα ήταν μια δυσάρεστη και προβληματική κατάσταση. Το μόνο που μπορούσαμε να κάνουμε ήταν υπομονή, περιμέναμε με μεγάλη ανυπομονησία το ξεκίνημα του πρωταθλήματος και πλέον τέλος καλό... όλα καλά».

-Δουλεύεις εδώ και αρκετές εβδομάδες με τον Γιάννη Βονόρτα. Τι φιλοσοφία προσπαθεί να σας περάσει μέσα από τις προπονήσεις;

«Δουλεύουμε πολύ καλά με τον κόουτς από το ξεκίνημα της προετοιμασίας. Η φιλοσοφία που θέλει να μας περάσει είναι... απλή. Μας ζητάει να είμαστε συγκεντρωμένοι μέσα στον αγωνιστικό χώρο, θέλει από εμάς να κάνουμε τα απλά πράγματα, αλλά παράλληλα να βγάζουμε και στοιχεία της προσωπικής μας ικανότητας».

-Είσαι αρχηγός του Παναθηναϊκού Β', ως πλέον ένας από τους πιο έμπειρους αθλητές του συλλόγου και με παραστάσεις από την πρώτη ομάδα. Νιώθεις ποιο ώριμος τη φετινή σεζόν και τι προσωπικές φιλοδοξίες έχεις;

«Φυσικά και νιώθω πιο έμπειρος και πιο έτοιμος. Ο στόχος μου είναι να δίνω τον καλύτερο μου εαυτό για να καταφέρω να διακριθώ μέσα από την ομάδα και να είμαι έτοιμος για την πρώτη ομάδα αλλά και να κερδίσω εμπειρίες μέσα από το πρωτάθλημα».

-Φαντάζομαι πως είναι λογικό και επόμενο να παρακολουθείς και τις προσπάθειες της πρώτης ομάδας. Πως κρίνεις την ως τώρα εικόνα της στην Super League;

«Εννοείται πως παρακολουθώ όλα τα ματς της πρώτης ομάδας μας! Φαίνεται πως έχουμε ένα πολύ καλό σύνολο, αλλά δείχνει να του λείπει κάτι μικρό που θα μπορέσει να κάνει τη διαφορά και να του αλλάξει όλη την εικόνα. Θεωρώ πως με το που αλλάξει αυτό ο Παναθηναϊκός, θα βελτιωθεί και η εικόνα του προς το καλύτερο».

Κυριάκος Δημητρόπουλος

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0