eSports & Games

Football Manager: Ντεμπούτο ως νέος χορηγός της Γουίγκαν, απέναντι στον μόνιμο... συνεργάτη, τη Γουίμπλεντον!

Football Manager: Ντεμπούτο ως νέος χορηγός της Γουίγκαν, απέναντι στον μόνιμο... συνεργάτη, τη Γουίμπλεντον!

Η Γουίγκαν ανακοίνωσε την έναρξη της συνεργασίας της με τη Sports Interactive και το Football Manager πιο συγκεκριμένα, με τον νέο της χορηγό να κάνει… ντεμπούτο απέναντι στην έτερη ομάδα που συνεργάζεται: τη Γουίμπλεντον!

Σχετικά Άρθρα

Με επίσημη ανακοίνωσή της στα social media που διατηρεί, η Γουίγκαν ανακοίνωσε την έναρξη της συνεργασίας της με τη Sports Interactive, μέσω της δημοφιλούς σειράς παιχνιδιών, Football Manager!

Η συμφωνία προβλέπει τη προβολή του λογοτύπου του FM στο πίσω μέρος της εντός και εκτός έδρας, φανέλας.

«Το Football Manager δεν χρειάζεται συστάσεις, αφού είμαι σίγουρος πως τόσο κάποιοι από τους παίκτες μας, όσο και κάποιοι από τους φιλάθλους, έχουν αφιερώσει πολλές ώρες στο συγκεκριμένο παιχνίδι στο πέρασμα των χρόνων» ανέφερε ο εκτελεστικός διευθυντής της Γουίγκαν, Μαλ Μπράνιγκαν.

Το πιο ενδιαφέρον στοιχείο στη συνεργασία των δύο πλευρών, είναι ο αγώνας κατά τον οποίο έκανε… ντεμπούτο το FM στη φανέλα του συλλόγου!

Στις 23 Οκτωβρίου, μόλις μία ημέρα μετά τις εκατέρωθεν ανακοινώσεις, η Γουίγκαν επισκέφτηκε την έδρα της Γουίμπλεντον την οποία και κέρδισε με 2-0.

Ωστόσο, το τελικό αποτέλεσμα της αναμέτρησης περνά σε δεύτερη μοίρα, αφού η εν λόγω συνάντηση χαρακτηρίζεται ως ιστορική, αφού δύο σύλλογοι με χορηγό το Football Manager στη φανέλα τους βρέθηκαν στον ίδιο αγωνιστικό χώρο!

 

Φάνης Τσοκανάς

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0