Football Talk

Αργύρης Γιαννίκης: «Είχαμε λίγο χρόνο προετοιμασίας, αλλά είμαι ευχαριστημένος από τη νίκη - Κάθε παίκτης της ΑΕΚ είναι παίκτης ενδεκάδας!»

Αργύρης Γιαννίκης: «Είχαμε λίγο χρόνο προετοιμασίας, αλλά είμαι ευχαριστημένος από τη νίκη - Κάθε παίκτης της ΑΕΚ είναι παίκτης ενδεκάδας!»
Ο Αργύρης Γιαννίκης, μετά την επικράτηση της ΑΕΚ με 3-0 επί του Ατρομήτου στο ντεμπούτο του στον κιτρινόμαυρο πάγκο, παραχώρησε δηλώσεις στα κανάλια της COSMOTE TV.
Σχετικά Άρθρα
Ο Αργύρης Γιαννίκης πραγματοποίησε ντεμπούτο με το δεξί στον πάγκο της ΑΕΚ, αφού η «Ένωση» επικράτησε με 3-0 του Ατρομήτου και μετά το πέρας της αναμέτρησης παραχώρησε δηλώσεις στα κανάλια της COSMOTE TV

Χαρακτηριστικά ανέφερε:

«Στόχος ήταν η νίκη σήμερα και την πετύχαμε, βάζοντας τρία γκολ και χωρίς να δεχθούμε. Ευχαριστώ τους συνεργάτες μου για τη συνεργασία που είχαμε όλη την εβδομάδα». 

Για τον λίγο χρόνο που είχε για να προετοιμάσει την ομάδα:
«Κοιτάς να προετοιμάσεις την ομάδα απέναντι στον αντίπαλο που έρχεται. Να έχει αυτοπεποίθηση και πλάνο. Δεν ήταν εύκολο, γιατί είχαμε παίκτες σε Εθνικές. Ετοιμάζεις κάτι καινούργιο για να έρθει η νίκη».
 
Για τους Ρότα και Μήτογλου που επιλέχθηκαν στην αρχική ενδεκάδα:
«Κάθε παίκτης είναι 11άδας. Έχει ποιοτικούς παίκτες η ΑΕΚ. Βιντεοσκοπούμε την προπόνηση, βλέπουμε τον αντίπαλο και βγάζουμε την 11άδα. Εχω μία εικόνα στην προπόνηση. Αν ο παίκτης μας δείχνει την εικόνα που πρέπει, τότε δε διστάζουμε. Κάθε παίκτης της ΑΕΚ έχει την ποιότητα να παίξει στην 11άδα». 

Για το τι θέλει να προσθέσει στην ομάδα μετά τη σημερινή εικόνα:
«Μετά από μία εβδομάδα δε γίνεται να είναι τέλεια όλα. Είδαμε πράγματα που βγήκαν, άλλα που δεν βγήκαν. Είχαμε όμως τον έλεγχο του παιχνιδιού, με τον Ατρόμητο να κάνει ευκαιρίες, αλλά όχι επικίνδυνες». 

Για την έως τώρα φυσική κατάσταση της ομάδας:
«Σήμερα πιστεύω ότι χάναμε τη μπάλα πολύ εύκολα. Δεν έχει να κάνει με τη φυσική κατάσταση αυτό». 

Για το γεγονός πώς χαρακτηρίζεται ως λιγομίλητος και όλοι θέλουν να μάθουν περισσότερα για αυτόν:
«Δεν έχω χρόνο να ασχοληθώ με αυτά. Είναι ωραίο να το ακούω, αλλά η δουλειά μου είναι στην προπόνηση και στα Σπάτα. Δεν τα συνειδητοποιώ αυτά». 
 
Για το αν η ΑΕΚ παρουσίασε αυτό που περίμενε:
«Περίμενα ένα δύσκολο παιχνίδι, γιατί ήξερα ότι ο Ατρόμητος είναι ποιοτική ομάδα. Το ελέγξαμε όμως και πήραμε τη νίκη που ήταν το ζητούμενο. Είμαι ευχαριστημένος».

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0